Saturday 26 September 2015

No IF - just LIFT and Invest in yourself

Také máte tak rádi krátká a výstižná motta? Já se citáty na weheartit a podobných stránkách prohrabávám celkem často, třeba večer před spaním. Nejraději mám právě ty krátké, které v pár slovech vyjádří vše, co je potřeba!


Jak jsem již psala v ZDE, díky stránce www.shirtinator.cz jsem si vytvořila vlastní tričko. Žádnou velkou kreativitu ode mě nečekejte, mám daleko raději jednoduché věci a toho jsem se držela i tentokrát. Přední část trička jste viděli už ve zmiňovaném minulém článku. Nechala jsem si na něj vytisknout název tohoto mého blogu, který jsem si oblíbila hned ve chvíli, kdy mě napadl. Vyjadřuje všechno podstatné jen ve čtyřech slovech, navíc má mnoho významů, jedno mají ale společné - motivaci. 




Vlastní tričko jsem chtěla již dlouho a tato stránka mi padla do oka. Jak funguje jsem už vysvětlila v minulém článku, tentokrát se chci zabývat hlavně tričkem samotným a jeho dodáním. Chtěla jsem tílko ženského střihu, což se mi, řekla bych, podařilo. Tmavě modrou nezkazíte nikdy nic a pokud chcete jen jednoduché tričko s potiskem, modrá a bílá je hezky kontrastní kombinace. Věřím ale, že těchto kombinací najdete ještě víc, SHIRTINATOR nabízí jak mnoho typů triček, materiálů, barev, potisků a prostě všeho, na co si jen vzpomenete :)


Konečně vám ukazuji také zadní část trička! To jsem nechala ještě jednodušší, než předek. Dozadu jsem dala své oblíbené motto, kterým se v posledních měsících řídím a řeknu vám, je to dobrá investice. Začněte s tím taky, pokud jste tak ještě neučinili :)

Materiál mého tílka je lehký, prodyšný, ale zároveň také pevný. Samotný potisk z něj trošku vystupuje, vypadá to ale, že bude dobře držet, nikde se zatím neodlupuje ani nic nechybí. Tílko dost možná využiju právě i do fitka, myslím si, že by se dalo použít i k nějakému sportovnějšímu outfitu. Materiál si alw můžete vybrat, různá trička jsou dělaná z různého materiálu. A jak se o ně máte starat se dozvíte později na obalu.

Sama můžu tričko ze SHIRTINATOR jen doporučit, s výběrem si určitě pohrajete víc než já a pak už se můžete jen těšit, že vám tričko co nejdřív dorazí, konkrétně by mělo do 5 pracovních dní. A opravdu jsem nečekala dlouho, přesněji řečeno týden, což mi nepřijde při vyrábění specifického trička vůbec moc. Navíc zásilku doručil takový vysmátý chlapík :)


Prdlá selfie nesmí chybět a já už se těším, jak tričko vytáhnu někam mezi lidi, jen ať si moje motta také přečtou! :)
Co vy, líbí se vám tričko? Jaké byste si nechali vytvořit vy?
Takže až se vám příště zase nebude nic chtít, vzpomeňte si na mne a mé No IF - just LIFT a ve zbytku času pamatujte na motto: Invest in yourself !
Hezký víkend přeji
Míša

PS: kdybyste mě někdo nově chtěl sledovat i na facebooku, budu moc ráda - FB stránka ! Včera jsem si ji ,,založila" (přejmenovala ze stránky svého knižního blogu) a těším se na nové followery, kteří se zajímají o podobná témata jako já :)
Pošlete mi také odkazy na vaše stránky!

2 comments:

  1. Parádne tričko :D To by som si kľudne kúpila :)
    Stavím sa častejšie :)

    booklovers-world.blogspot.com

    ReplyDelete