Sunday 28 May 2017

Hubnutí s Péťou: 3. týden

Už to jsou tři týdny, co hubnu podle Péti a světe div se, mě to pořád baví :)


Péťa mi minulej víkend vytvořila další verze jídelníčků, takže jsem se těšila, že zkusím nová jídla. Po prvních 14 dnech jsem věděla, co mi třeba v jídelníčku chybí, na co mám chuť a tak dál, takže tomu Péťa nový jídelníčky přizpůsobila. Nadiktovala jsem si sladký snídaně nebo třeba pizzu a to všechno jsem v novejch jídelníčkách našla. O takovým komfortu se mi ani nesnilo a nikdo jinej by se se mnou určitě takhle nemazal. Za to chci Pétě ještě jednou touhle formou poděkovat! 


Třetí tejden byl tedy ve znamení zkoušení novejch jídel. Ale nejen těch! Péťa mi totiž do jídelníčku zařadila taky pečení. Dala mi ale docela volnou ruku v tom, co přesně si můžu upéct. Takže jsem samozřejmě hned začala projíždět Pinterest a vybírat, jakou dobrotu si upeču. Nakonec jsem se tenhle týden dostala ke dvěma a... no hned vám to ukážu.

A jak se po třech tejdech cítím? Výborně! Cvičení se mi pomalu ale jistě dostává pod kůži a zase se na něj začínám těšit. A jídlo? To mě baví ještě víc. Jak nový tak starý jídelníčky mi chutnaj a v hlavně jsem v tomhle týdnu už neměla téměř žádný chutě, což beru jako takovou malou (ale vlastně velkou) výhru. Já mám totiž chutě jinak pořád :))

A teď už vám ukážu pár fotek jídel z tohohle týdně. Vynechala jsem jídla, který jsou stejný jako ty, co jsem vám už ukazovala v prvním reportu. A taky si můžete všimnout, že třeba pizzu a celerový hranolky s kuřecím masem jsem měla hned dvakrát, protože mi to prostě hrozně chutnalo! :)

Pizza ze špaldový mouky (kterou už se mnou večeří celá rodina, protože je fakt výborná!)

Kuřecí prsa, celerový hranolky a paprika (všechno jen strčte do trouby :))

Slaný lívance a tofu s trochou balsamica a pomazánky z Lidlu. 

Tortilla s jogurtovým dipem, kuřecím masem a zeleninou.

Zase celerový hranolky s kuřetem, tentokrát s jogurtovým dipem (jogurt, česnek, pepř a pažitka)

Ovocný koláč podle Pétina receptu

Klasickej mugcake s jogurtem, borůvkama a lžičkou medu.

Zdravá bublanina. Recept na ní jsem už zveřejnila TADY.

Klasickej mugcake (akorát hezky obarvenej holandskym kakaem :D) s kouskem hořký čokolády uprostřed. 

Výýýbornej, jednoduchej a zdravej cheesecake. Chtěli byste recept?

A zase ta pizza.... :)

5 comments:

  1. Ach, všechna ta jídla vypadají tak báječně! Sleduji i na stories a dokonce i zvažuji jídelníček od Péti (a to jsem nikdy žádný jídelníčky nechtěla, protože jsem si myslela, že je to hodně omezující a taky jsem si nebyla jistá, zda by udělal někdo jídelníček i pro vegetariána, ale snad by to nebyl problém :) ) O víkendu musím vyzkoušet tu tvou zdravou bublaninu!

    ReplyDelete
  2. Ty jo, te cheesecake bych chtěla vyzkoušet! ��

    ReplyDelete
  3. Super, gratuluju, že ti to tak jde.... Péťa je super :)
    Jsem zvědavá na tvoje další pokroky :)
    Můžu se zeptat, jak máš nastavená makra, kolik měříš a važíš?!

    ReplyDelete
  4. Hrozně by mě potěšil recept na cheesecake a pizzu! Díky :).

    ReplyDelete
  5. Ahojky jedlo vyzerá super , najlepšie na tom všetkom je že ta to baví aj chystať jedlo aj cvičenie . Receptiky by potešili aj ma pizzu aj na cheesecake. Držím palčeky nech ti zo ide naďalej takto a nech sa cítiš stále lepšie a lepšie .

    ReplyDelete