Friday 10 January 2014

Miluju víkendy!

Zdravím všechny!
Tak je tento hrozný, nabušený týden za mnou a už se vám zase budu moct věnovat o něco víc :) Hned potom, co zveřejním tento článek si dočtu všech 100 příspěvků co mám na bloglovinu i v bloggeru a oběhnu i ostatní, už mi ty vaše deníčky a motivace chyběly :) Navíc vám chci moc poděkovat za krásných 70 jumping jacks navíc :) Klidně zase do mě, takhle challenge se mi líbí :)



A jak jste se jinak měli vy? Já si dnes odbyla čtvrtletku z matiky a nic horšího už přijít nemůže, takže jsem relativně v klidu, i víkend by neměl být nijak perný, takže už se těším, jak dočtu druhý díl Hunger Games, budu sledovat biatlon (a biatlonisty :)) a trošku si odpočinu (a pořádně zacvičím!). Přes týden jsem se snažila držet v jídelníčku (ale byli jsme na pizze, takže se tam i troška toho nezdravého vloudila - nevadí, byla moc dobrá :)) a poctivě jsem cvičila, takže jsem sama se sebou spokojená :)

Navíc za cvičení se počítá i dnešní dvouhodinovka nácviku na maturiťák, věřte mi, že na westernové písničky to je pořádná jízda a všichni se pěkně zapotíme (ještě že to nemáme v šatech jako to spousta tříd mívá, byla by to klasická pomalá nuda :)), ale hrozně mě to tancování baví. Když bude video, mělo by, dodám :)

A protože jsem strašně líná, tak už se mi moc nechce psát. Mám ale dobrou náladu, takovou tu, kdy se člověk cítí, že dokáže všechno a že všechno bude dobré, takže se těšte na pár mých oblíbených pozitivních životních mott :)







A protože si denně prohlížím fotky fitnessek, nebo na ně jen narážím, často si říkám, jak vypadá ta ideální postava v mých očích... dneska jsem ji našla, opravdu láska na první pohled. Tohle je můj cíl a jednou se k té postavě, se kterou budu spokojená určitě dostanu! :)

6 comments:

  1. Taky jsme měla tento týden hrozně přeplněný učením (někdy jsem se na to ale vykašlala :DD), takže mi moc času na pohyb nezbylo. :D A přeji úspěchy v cestě za tvou vysněnou postavou! :))

    ReplyDelete
  2. ta holka má fakt hezkou postavu :D Holt na takovou se musí pracovat.

    ReplyDelete
  3. Tak ta poslední fotka je fakt dokonalost sama. Krásně viditelné svaly ale nic přehnaného, prostě ideál :) Já jsem taky ráda že je tento týden za náma, včera jsem ho řádně zapila a teď abych se už učila do týdne následujícího :D

    ReplyDelete
  4. Ta postava je fakt dokonalá, moc se mi líbí :) my si to vypracujem :)

    ReplyDelete
  5. Hm, ta slečna je opravdu nádherná :) Koukám, že bude motivace pro více slečen :D
    Na to video jsem velmi zvědavá :)

    ReplyDelete
  6. stejně jako holky nade mnou souhlasím, že slečna má parádní postavu;) my jsme měli maturitní taneček v šatech, ale pořádně jsme se u toho rozjeli, to byla fakt pecka, akorát už je to tedy pár let zpět;)

    ReplyDelete