Tuesday 7 January 2014

Another challenge?

Hezký večer přeju! :)
Hned na začátek se všem omlouvám, že neobíhám blogy (na bloglovinu už mám 50 nepřečtených příspěvků, sakra!), neodpovídám na komentáře ani nepíšu články. Tento (a maličko ještě příští týden) se nám uzavírají známky, já se na všechno vyprdla (nejsem v tom sama že ne?) a teď vážně nestíhááááám! Ať už je tenhle týden za mnou prosím prosím, protože je to teď pro mě všechno výzvou!


Musím se ale pochválit, zatím všechno celkem stíhám (jen jsem dva dny za sebou necvičila, to jsem si ale vynahradila dnes - dala jsem si zabrat s Jill, kdo zná  Banish Fat Boost Metabolism tak ví...), i když by ty známky mohly být lepší, ale co bych se ten poslední rok namáhala ne? :) Teď jsem ale ráda, že jsem si urvala pár volných minut a chystám se pokračovat ve čtení druhého dílu Hunger Games (už teď je mi líto, že to je pouze trilogie!).
Takže takhle se na to musím podívat...

Jinak se stále držím počítání kalorií, je to čím dál tím lehčí, jak si člověk pamatuje semtam nějaké hodnoty nebo dokáže odhadnout váhu. Ještě to pár dní vydržím, je to hezká kontrola - beru ji ale s rezervou, určitě počet kalorií nemám naprosto přesný, ale odhad stačí, protože nejsem zastánce nějakých přesných gramáží, abych musela vážit každé kolečko šunky apod. :) Ve škole se na můj kuskus hlavně kluci moc netvářili, ale tak to chápu a nikomu to nenutím :)
Ale jak se máte vy? Učíte se na zkoušky, nebo doháníte celé pololetí na střední jako já? Zítra bych si večer ráda oběhla vaše blogy, pokud to nestihnu, tak se dopředu omlouvám a nějaké komentáře ode mě čekejte až v pátek (možná se mi povede přidat článek s motivačními obrázky, ale uvidím, ať vás tím moc nezahrnuju :)
A když je řeč o motivaci, neodejdete s prázdnou ani dnes :)


A na tohle nezapomínejte! :)

A nechci si nijak zvyšovat počet komentářů, potěší mě každý a nemusí jich být moc, ale tohle mi přijde jako hezká výzva. Místo lajků budu počítat komentáře :) Jde do toho někdo se mnou? Hoďte si to taky k článku, násobte a zapoťte se :)

7 comments:

  1. jsem na tom stejně :-) mám zkouškový a jsem ráda, že stíhám vařit a cvičit :-) k večeři jsem měla kuskus, náhoda :-D

    ReplyDelete
  2. A makej kočko :-D <3 ted bych mela sprtat biologii a misto toho bloguju.. :-D jooo to bude krasne vyzo ve tretaku :-D

    ReplyDelete
  3. Když to tak čtu, tak jsem ráda, že už mám pár let po maturitě a nemusím se nic šrotit :-D Ale když přijde pak na prázdniny, ty vám studentíkům závidím, a to hodně :-D

    ReplyDelete
  4. Začínám být ráda, že mám před sebou "jen" státnice a psaní diplomky :)...ale za nějaký ten měsíc budu mluvit jinak :D mám je až v květnu/červnu :)
    Držím pěsti :)

    ReplyDelete
  5. No jo zkouzkove je hrozné, taky jsem na to prdela. Ale to já vždycky dělala věci do školy na poslední chvíli :-D

    ReplyDelete
  6. Zajímavé :)
    http://tynka123.blogspot.cz

    ReplyDelete