Friday 20 November 2015

New In: Primark Haul

Pojedeme v pondělí, v úterý je státní svátek a to tam pojedou všichni Češi...


To samé si zřejmě řekli všichni, protože Primark v Drážďanech doslova praskal ve švech a němčinu jsem slyšela snad jen na kase. No... i když jsem tam nechala asi tisíc věcí, což mě teď mrzí, dlouho se tam zase nepodívám, protože tohle teda na moje nervy není...



Primark je ráj nákupů a ono je to vlastně nutné zlo. Stojí to euro nebo dvě? Tak šup s tím do tašky! A u kasy jste pak překvapení, kolik jste si toho nakoupili a hlavně za kolik! Já jsem too tam ale nakonec hodně nechala, protože jsem neměla nervy na přehrabování se v regálech mezi desítkami dalších lidí. A na některé věci jsem i zapomněla, což mě mrzí hlavně v případě sportovních legín. No, vracet se tam kvůli nim nebudu :D :))


Věcí na spaní není nikdy dost! Tílko mluví za všechno a černé dlouhé tričko taky. U něj jsem i chvíli přemýšlela, jestli by se nedalo nosit i na normální nošení, třeba s džínami a křivákem. Ale asi ho přece jen využiji jako noční košili :)


Celkem hezké podprsenky za tři eura, přitom jsou kvalitou srovnatelné s těmi v H&Mku a podobných řetězcích...


To samé se dá říct i o sportovních podprsenkách, které jsem tam procházela. Vlastně ne, tahle je daleko pevnější, než ta z H&Mka, která mi vyloženě nevyhovuje. A ta krajková? No, řekněme, že nevím, jestli ty na předchozí fotce vůbec unosím, protože se mi ji nechce vůbec sundávat!


Nikdy jsem župan nechtěla, neměla jsem nikdy potřebu ho nosit. No, když jsem viděla tenhle,,, Asi se budu 3x denně koupat, jen abych se do něj pak mohla zachumlat :)


Šedé džíny jsem neměla, takže jsem sáhla po téhle barvě (i když jsem měla chuť si koupit i hodně světlé modré, ale ty se hodí víc na jaro a léto). Už teď můžu říct, že jsou vážně pohodlné.


Jednoduchý svetr, který se hodí ke všemu a který se hlavně snadno vejde pod kabát! S tím mám u ostatních mých oversized svetrů problém.


Mikiny mám ráda, navíc s tímhle mottem. Co na něj říkáte? Já si ho ráda připomínám, protože je krátké a výstižné.


Pásek jsem potřebovala už dlouho, hlavně nějaký nenápadný. Gumičky se mi ztrácí alespoň tři denně, máte to tak taky? Takovéhle balíčky bych si potřebovala kupovat každých 14 dní. A ta velká gumička? Vždycky se mi líbily ty krásné hladké drdoly, co vídám na ulicích, tak jsem si říkala, že bych si ho taky mohla zkusit z té mojí hřívy udělat...


Když pojedete do Primarku, MUSÍTE se zastavit u plátěných tašek! Vybere si tam opravdu každý, já tedy vybírala hodně dlouho :) A i když už na instagramu tolik selfie nemám, vždycky ráda jednou za čas použiju hashtag selfie queen :) Snad jen ten termohrnek vám nemůžu doporučit, protože můj bohužel nedrží...


Nakonec jsem přece jen nashromáždila v přeplněném Primarku dostatek věcí, abych mohla udělat takovouhle hromádku :)
Co vy a Primark? Nakupujete tam? Kam do Primarku jezdíte? A zvládáte ty davy? :)
Co máte nového? :)
Užijte si víkend!
Míša

10 comments:

  1. v primarku sem jeste nikdy nebyla :( ale strasne bych chtela! vsichni hazi takovy bozi fotky porad. musim taky vyrazit :)

    ReplyDelete
  2. Nutně, ale nutně tam potřebuju jet. Dobře... Nepotřebuju... Ale strašně moc chci! Závidím ti jak podprsenky tak ty džíny :3 Ach kéž bych tam mohla jet hned... A nejlépe s penězmi :D
    Dneska jsem taky byla spokojená s nákupem, ale výjimečně v Praze! :D
    http://gabux-creativity.blogspot.cz

    ReplyDelete
  3. Já tam jedu zrovna zítra, teď se těším dvakrát tolik! :D

    ReplyDelete
  4. Já jsem tam ještě nebyla, ale moc bych se tam chtěla podívat :) Ani ne tak kvůli oblečení, ale spíše do sekci dekor a tak :)

    ReplyDelete
  5. Taky se chystám konečně někdy do Primarku, nikdy jsem na tam nebyla, tak snad se mi už konečně poštěstí.
    Myslím, že si nakoupila super a to druhé černé tričko je hodně bezva. Nenosím taková trika, ale to se mi libí, asi tím popisem.

    www.fakynn.blog.cz

    ReplyDelete
  6. Ještě jsem tam nebyla:) Nemám moc ráda strkanice, ale už jenom ze zvědavosti bych to zkusila:) A taky jsem obrovský fanda těch ,,blbůstek", co nikdy v životě nevyužiješ, ale stejně si je potřebuješ koupit. :D ^^
    Župan je parádní!

    ReplyDelete
  7. Ahojky Míšo,

    děkuji Ti moc za komentář na mém blogu. Ptala jsi se, jestli nemám subscribe emailem. Do té chvíle jsem ho neměla, ale protože zřízení je jednoduché, už se můžeš na mém blogu přihlásit k odběru i tímto způsobem. :) Najdeš to v pravém bočním menu.

    Zuzka (Stezky polárního vlka)

    ReplyDelete
  8. Ty trička jsou super :) Do Primarku bych se chtěla podívat :)
    Denisse Beauty

    ReplyDelete
  9. Mě se líbí moc ty podprsenky a taky ten termo hrnek. Snad někdy také zavítám do Primarku <3 PS: Nevíte, jestli teda bude nebo nebude v čeku holky????

    ReplyDelete