Friday 6 December 2013

Úvodem - kdo, co, proč

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/11370421/?claim=br4kayyjr5z">Follow my blog with Bloglovin</a>

Kdo, co, proč


Zdravím všechny, kdo sem zavítali! :)
Nemám tyhle úvodní články moc ráda, ale musím uznat, že nějak se začít prostě musí. Nehodlám tu ale sepisovat žádný sloh o tom kdo jsem, co ode mne můžete očekávat a proč jsem se vlastně rozhodla, že si založím blog. Zajímá to vlastně vůbec někoho? Kdo ví, uvidíme :)

Kdo
Jmenuju se Michaela, je mi 19 a bydlím ve středních Čechách. Jsem v posledním ročníku osmiletého gymnázia a přiznávám se, že i když vím, co chci dělat, ještě vůbec nemám jasno, na jakou vysokou půjdu, co víc, zda mám šanci se tam dostat - ale o tom třeba někdy jindy. Několik let se už zajímám o zdravý životní styl, předtím jsem si prošla mnoha dietami a má honba za lepší postavou ještě stále pokračuje, i když je zkřížená mnoha nemocemi - o tom však taky někdy jindy, protože to je vážně dlouhý, a vlastně i nudný příběh :)

Co
Co můžete ode mě a od tohoto blogu očekávat? Určitě články o stravě, pohybu, a o všem, co se zdravého životního stylu týče. Taky to tu bude trošku můj malý deníček, ale předpokládám, že všechno bude stejně souviset s hlavním tématem - zdravým životním stylem. Pokud už teď víte, jaký článek by jste si ode mě chtěli přečíst, stačí napsat do komentářů či do mailu.

Proč
Proč se chci prezentovat na blogu? Popravdě, okolo sebe nemám moc lidí, se kterými bych tohle téma mohla řešit (a že o tom dokážu mluvit víc než dlouho), takže doufám, že si prostřednictvím blogu tenhle deficit doplním. V oblasti zdravého životního stylu se stále vzdělávám, čtu všechno možné i nemožné, porovnávám, na druhou stranu jsem se sama zatím nedokopala k tomu, abych všechna pravidla pořádně dodržovala, takže doufám, že blog bude mít i funkce biče - třeba tomu nepomůžete i vy :)

A ještě jednou proč
Proč jsem blog pojmenovala takto? Pokud trošku rozumíte anglicky, víte, že IF znamená KDYŽ - tedy nějaké pochyby, zatímco LIFT můžeme překládat jako ZVEDAT, VZPÍRAT. Takže úplně volný překlad může znít: ŽÁDNÉ CO KDYBY - PROSTĚ TO ZVEDNI. A my všichni jsme v rámci cvičení, tréninku, určitě někdy tu činku zvedli. Takže příště, až budete pochybovat, že nějaký cvik nezvládnete, vzpomeňte si na název mého blogu. Už žádné pochyby, protože když se chce, jde všechno :)

10 comments:

  1. Vítám tě :) Koukám, že nás je opravdu víc, co máme společné téma, ale nikoho ve svém okolí, s kým by se to dalo pořádně sdílet. Těším se na další články :)

    ReplyDelete
  2. Právě tohle očekávám od blogového světa :), že člověk narazí na stejně zapálené jedince, které většinou v okolí nemá a přeci jen lidi moc nebaví poslouchat pořád něco, o co se nezajímají a nebaví je to :) Souhlasím, že se teď fitness a zdravý životní styl rozmáhají a jsem za to ráda, škoda jen, že v tom blogovém světě a ne v mém okolí :)

    ReplyDelete
  3. Miško, těším se na tvé články. Blogů o zdravém stravování, cvičení a všeobecně zdravém životním stylu je nespočet, tak jsem zvědavá, čím bude vynikat ten tvůj. :))

    ReplyDelete
  4. Ahojky,
    moc děkuju za milý komentář, udělal mi radost :) Myslím, že všechno co jsi napsala, je trefné. Protože čím více si zakazujeme, tím více je tendence to porušovat... Takže jsem ráda, že můj názor sdílíš :)
    PS. Ta Nutella mě mrzí. Tak já ti kilo pošlu? :D

    ReplyDelete
  5. Ahojda, tak tě vítám mezi námi! :)
    Pro mě byl můj blog také jakýmsi bičem a hodně mě popostrčil dopředu. Snad to bude fungovat i u tebe. :))

    ReplyDelete
  6. jojo přesně tak, já také nemám s kým si o tom pořádně promluvit, moje máma si myslí že když chodím do posilovny tak chci bejt chlap
    těším se na články

    ReplyDelete
  7. Mám rada blogy s takou témou, takže držím ti palce a teším sa na tvoje články :)
    www.karinvirag.blogspot.sk

    ReplyDelete
  8. Ahoj,
    moc hezký název blogu!
    Těším se na články :-)

    ReplyDelete
  9. Budu se těšit na nějaké zdrávé recepty :)

    ReplyDelete