Monday 30 December 2013

Poslední nakupování roku 2014 + Šťastný nový rok!

Zdravím všechny, kdo jsou ještě doma a nevyrazili Silvestra slavit na hory (bez sněhu) nebo někam ke kamarádům :) Čímž samozřejmě nechci říct, že ostatní nezdravím, ale pochybuju, že ti mají čas číst ještě něčí výlevy na blogu :)
Dnes jsme vyrazili do Prahy, která naštěstí není moc daleko (u nás je to s výběrem oblečení zoufalý!) a prohrábli na Černém mostě všechny slevy, které byly k nalezení. Abych ale pravdu řekla, od teď už nakupuju jedině sama, nebo s někým, kdo bude chodit jako věšák pro moje tašky (nebo sponzor :)), protože na to potřebuju svůj čas - a moje tempo je pomalé :) Do Prahy jsem jela s jasným cílem - boty - jinak v pérkách (pravé jezdecké, to je tak, když člověk musí přestat s nějakým sportem a zůstane mu vybavení, které se nakonec stane módním trendem :)). A tentokrát jsem chtěla nízké, protože jsem všechny zimy prochodila v kozačkách, chtělo to změnu (a žádné kozačky se mi nelíbily). Ani s výběrem nízkých bot jsem nebyla spokojená, ale nakonec jsem vybrala tyhle: (omluvte prosím kvalitu fotek, spojení iPhonu a špatného světla je vážně tristní) 



Jsou moc pohodlné a líbí se mi, ale ještě jsem si z nich nesedla na zadek - jak se znám, tak to ale brzo přijde :)
Nějaké to oblečení jsem taky pobrala. Svetřík se slevou 70% mi byl doslova vnucen, i když by mi mohl sedět o trochu lépe, ale tak zase o důvod víc se do toho opřít :) Dlouhé tílko jsem už vážně potřebovala, stejně jako námořnické s dlouhým rukávem pod kardigany. Podprda byla už nutnost. Asi největší radost mám z dvou čepic, protože jsem na ně letošní zimu ulítlá. Už mám snad úplně všechny typy, které existují, asi je začnu nosit i v létě, abych je unosila :)

Nebojte, módní bloggerka ze mě nebude. Módu ráda sleduju, navštěvuju hodně módních blogů, ale sama na to nemám a daleko radši budu spojována s cvičením :) Navíc nakupuju tak 2x do roka, takže ani v mých osobních výlevech se oblečení moc často nebude objevovat :)

Ale myslela jsem i na cvičení - né že bych dnes stihla workout, vyjížděli jsme už v 9 ráno (UŽ :D) a 6h chození po nákupním centru mě vyčerpalo natolik, že teď sedím s nohama nahoře a nehodlám se hnout. Chcete se unavit? Vyrazte nakupovat :) V rychlosti jsem si skočila do DM (které tu nikde v okolí nemáme), ale nakonec jsem skončila jen s tyčinkami. Ale už jsem nutně potřebovala i podprsenku na cvičení - pořádně svítivou. A když může oblečení z HM nosit při tenise Tomáš Berdych, vydrží snad i při mém cvičení. Novou podložku jsem potřebovala, protože mě bolí koleno, hlavně při klicích, takže ať je to pěkně měkké :) A nakonec jsem objevila motivační tričko, to jsem v obchodě vážně nechat nemohla, no posuďte sami :)


Zítra už se neozvu, dopoledne jedeme na nákup (a zdravý rozhodně nebude :)) a v jednu hodinu vyrážíme s lidmi z vesnice a okolí na tradiční Silvestrovský pochod, takže si aspoň pár kilometrů vyšlápneme s tekutým svetrem a skončíme někde v hospůdce - taková předzvěst večerních oslav :) A kde opravdu večer skončím? Přiznávám, že to ještě s kamarády nevíme, uvidíme kam nás zábava zavane :)
Proto vám teď chci do roku 2014 popřát jen to dobré, hodně štěstí (bez toho to nejde), zdraví (ať si to štěstí a cvičení užijeme), lásky a úspěchů - ať už co se zdravého životního stylu týče, ale stejně tak i úspěchů ve škole, práci a vašich zálibách :) Ať nám všem vyjde, co jsme si předsevzali a co si přejeme :)

A protože chci do roku 2014 vkročit pravou nohou, chtěla jsem se vás zeptat, zda si se mnou prvního zacvičíte? Já si asi vyberu nějaký oblíbený program od Jillian, ale myslela jsem, že bych sestavila i takový kratší workout na celé tělo, ať si ho pozítří protáhneme - přidáte se? :) Jinak si ale užijte Silvestra, moc se neopijte - a nebo ano, ale přežijte to :)))

11 comments:

  1. Já jsem si na začátku prosince v HM koupila tuhle svítivou, měli dvě varianty, vzala jsem tu dražší, protože měla "obrysy" pro prsa a teď o víkendu jsem se vrátila ještě pro jednu, protože je super :) Vzala jsem si k ní ještě strakaté tílko, které přesně kopíruje střih té podprsenky a asi se vrátím pro další :) Vlaďka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jé tak to ráda slyším, přece jen HM není vyloženě sportovní řetězec, ale pravda, to neznamená, že nemůžou mít kvalitní věci :) Už teď se těším na cvičení :)

      Delete
  2. Hledala jsem nějakou v adidasu, ale za tu cenu bych z HM měla tři a pevnost - podpora mě zrovna nepřesvědčila (potřebuji, aby mi nic nikde nelítalo :) ) A cvičení? Hnedle si přijdu v těch hadříkách jako fitnesmodelka (haha) :) HM u nás není, takže čekám, až se zas vypravím na návštěvu a přivezu si další tílka. Ten střih dělá moc pěkná ramena a ruce.:) Vlaďka

    ReplyDelete
    Replies
    1. To je pravda, člověk už u adidasu a niku platí hlavně za značku, méně už za kvalitu ... asi se taky na HM zaměřím víc, když jsi tak spokojená :)

      Delete
  3. Taky bych potřebovala nějaký zimní botky:(
    Koukala jsem, že už i Bershka vydala svojí sportovní kolekci:) Hrozně se mi líbí jejich batůžky a různé tašky na cvičení..škoda, že zrovna nutně žádnou nepotřebuju:( :D

    ReplyDelete
  4. Ty botky jsou parádní, hned bych je brala :-) hezky sis nakoupila. To motivační tričko se mi taky moc líbí. A na sportovní oblečení z H&M nedám dopustit. :-) mám odtud sportovní podprsenky, tílka a legíny a nemůžu si to vynachválit.
    A 1.1. si s tebou moc ráda zacvičím :-)
    Silvestra si (s tekutým svetrem) pořádně užij :-) :-D

    ReplyDelete
  5. Pěkně jsi nakoupila :-) Ty boty vypadají hustě. Na druhých se mi líbí, sama bych na ně ale neměla odvahu je pořídit :D

    ReplyDelete
  6. Super nákupy! Ale cvičit s Tebou prvního asi nebudu :-) Vše dobré do nového roku!

    ReplyDelete
  7. mě na oblečení moc neužije, až na to sportovní a funkční :)

    ReplyDelete
  8. Krásné nákupy :) Já taky teď beru slevy útokem :)
    Přeji úspěšný start do Nového roku! :)

    ReplyDelete
  9. شركات نقل اثاث للخدمات المنزلية التي تقدم خدمات نقل العفش والاثاث مع الفك والتركيب بالضمان تلك هي ارخص شركه نقل عفش بجده مؤهلة وتمتلك امكانيات كبيرة لأعمال نقل العفش في مدينة جدة وما جاورها من مناطق تابعة لها وقد نضطر قبل نقل العفش الى تنظيف المنزل الجديد قبل نقل الاغراض اليه من الداخل ومن الخارج اتصل على شركه تنظيف فلل بجده وهي من الشركات المتمكنة بأعمال التنظيف العام للمنازل الجديدة والمنازل المفروشة مثل افضل شركة تنظيف مجالس بجدة تقدم امكانيات غسيل الموكيت والكنب في الموقع لكي يتم تعقيم المنزل ومن الاحسن ان تقوم بعمل مكافحة للحشرات الموجودة بالمنزل بواسطة احسن شركات مكافحه حشرات بجدة تتعامل في مكافحة الحشرات ورش المبيدات وتستخدم مبيدات آمنة ومضمونة ونحتاج ايضا الى تنظيف الخزان وذلك بالتعرف والتواصل مع ارخص شركة تنظيف خزانات بجدة تقدم افضل الخدمات الجيدة في تنظيف وتعقيم الخزانات لكي تحافظ على الماء نظيفا ومعقما اطول فترة زمنية ممكنة لكي تكون مياهك نظيفة فان افضل شركات مكافحة الحشرات المضمونة ومستعدة لاستقبال مكالمتكم في أي وقت وطلب الخدمة من شركات تنظيف خزانات المضمونة والتي تقدم خدمات باحترافية

    ReplyDelete