Wednesday 25 December 2013

Ježíšek se u nás zastavil a nešetřil na nás :)

Hezké odpoledne :)
Tak už máme Štědrý den za sebou a já jsem z toho pak vždycky trošku smutná, protože ta pohoda, ta tradice, přijde znovu až za rok. Na druhou stranu mi ten stres jednou za rok asi stačí :) Jak jste si ho užili vy? Já jsem si včera dopoledne ještě zacvičila (dnes mám po 14 dnech konečně zasloužený volný den a náležitě si ho užívám), odpoledne jsme ze sebe zas udělali u nás ve vesnici živý Betlém a pak už jen rychle usmažit řízky a zasednout. Já se na ten bramborový salát vždycky tak těším, že ho přede mnou musí schovávat, aby na večer ještě nějaký zbyl (ale kdo hledá, najde! :))).

Říkala jsem si, že bych se mohla pochlubit s dárky, které mi tu Ježíšek nechal (né už na Ježíška nevěřím :)), ale neberte to prosím jako nějaké vychloubání, jestli jste někdo dostal dárků méně, nebo méně hodnotné, tak já se vám tímto nehodlám vysmívat, sama vím, že radost má člověk často z těch nejmenších dárků a ani já letos nemám žádné veledary, radost z nich však mám velikou, protože většinu z nich opravdu potřebuju :)

Hned dneska ráno, jsem musela první dárky vyzkoušet :) Které že to jsou? Čtěte dál :)))


Tak asi začnu celo-rodinným dárkem - který ale budu stejně používat jen já - kulmou. Hned ráno jsem jí musela vyzkoušet a do plesu, který máme v půlce února, se to potřebuju pořádně naučit, takže to, co vidíte na fotkách, je první pokus. Zjištěno: potřebuju si dokoupit sprej, který se používá před natočením vlasů, aby to na tu mou nepoddajnou koňskou hřívu pořádně fungovalo.

Velkou radost mám z kulíška a šály, protože je to přesně ta šedivá, kterou jsem potřebovala :) Nevím jak vy, ale na zimě miluju kabáty a právě šály :)

A pro tuto chvíli poslední měkký dárek (které jsem dřív tak nesnášela! :D) - kožené rukavice. Moc si na kůži nepotrpím, ale tyhle rukavice s kožíškem bych mohla nosit pořád :) Pro další měkké dárky si jedu příští týden do Prahy - potřebuju ještě jednu čepici a pořádný zimní boty (když tu ta zima ještě neni).

Tohle mám od fotříka (vidím ho 2x do roka a i to je moc :D). Jestli nebudu líná a koupím si do toho někdy paměťovku, tak pro vás natočím video - chtěli byste? :)

Z tohohle dárku mám taky obrovskou radost - flanelové povlečení a polštářek se soby. Hlavně ten polštářek je parádní - když ho svážete, je to jako plyšový hroch (horní dvě fotky), pokud ho rozvážete, máte polštářek :)

Diáře mám ráda a tenhle se mi designově opravdu líbí, takže mi od sedmého bude zase kabelka praskat ve švech :) + čokoláda proti alergii na domácí práce (nefunguje, vyzkoušeno!). Při čtení ,,příbalového letáku" jsem se vážně pobavila :)

A protože musím všechno zkoušet, musela jsem hned použít i tenhle lak na nehty :)

Lancome závěsná taška i se zrcátkem se bude hodit, navíc je hezká i zvenku, krásně se leskne. A uvnitř připínací psaníčko, to ale budu nosit asi samostatně, k šatům mám psaníčka moc ráda :)

A v taštičce už byla i první kosmetika - Lancome stíny. Já jsem teda tímhle opravdu hodně zásobená, takže se nemusíte bát, že by do tašky nebylo co dát. Na druhou stranu je pravda, že když mě potkáte 100x, devadesátkrát z toho budu bez make-upu, většinou si totiž maluju jen oči, nebo ani to ne :) Když už se namaluju, tak k tomu fakt musí být příležitost :)

Ježíšek neví, že na kruhy pod očima netrpím a jak už jsem psala, pleť si často nemaskuju, ale co, určitě se to bude někdy hodit, o to se nebojte :) Sice mám skvělý BBcream od Lancomu, ale proč neporovnávat :)

A další kosmetika, hlavně za přípravky na pleť jsem ráda, mám ji celkem problematickou. A řasenek a tužek na oči není nikdy dost :) A pak jsem dostala ještě nějaké ty sprcháče, šampóny a deodoranty - chápu co se mi snažíš říct Ježíšku, smrdím :D :)
Co se hlavně kosmetiky týče, chcete, abych později napsala nějakou recenzi, nebo přišla i s článkem z oblasti beauty? Určitě se ze mě nestane beauty ani fashion blogerka, ale ráda bych se občas věnovala i těmto oblastem, budete to ale číst? :)))


A konečně dárky týkající se alespoň trošku hlavního tématu tohoto blogu - knížky od Jillian a jedna celkem zajímavá knížka o hubnutí. Pro začátek jsem se pustila do knížky Allena Carra Snadná cesta k ideální váze. Ještě jsem se nedostala k jádru věci, ale myslím si, že to bude docela zajímavé čtení - a ne, nevěřím na nějaké zázračné diety - zatím to vypadá, že i když třeba nebudu aplikovat to, co Allen doporučuje, mohla bych si z této knihy vzít pár zajímavých poznatků, co se celkově života týče. Jillian Michaels určitě všichni znáte a o těchto knížkách jste už nejen u ostatních blogerek mnoho četli, takže se asi nedivíte, že já, která podle jejích videí cvičím s přestávkami už víc než dva roky, jsem si tyhle knížky taky pořídila (mám doma i její knížku Bez hranic). Vyhraj boj o štíhlé tělo jsem dala jako dárek ségře, ale obě víme, že ji asi přečtu dřív já než ona :) No a Ovládněte svůj metabolismus, na tu se těším nejvíc - bible mnoha, hlavně žen, v oblasti výživy. Doufám, že se už teď těšíte na recenze, protože bych ráda napsala o všech 4 knížkách, které jsem teď právě zmínila :)

Já jsem s nadílkou opravdu spokojená, ještě aby ne, to bych byla hodně nevděčná - a to už nepřidávám činky, které jsem dostala v pátek a opravdu se mi hodí, už jsem je několikrát do workoutu zapojila :) Doufám, že podobné články uvidím i u vás, a pokud ne, napište mi klidně do komentářů, a pořádně si dárky vychvalte :) Ale (jooo hlavně že to píšu po celém materialistickém výlevu) Vánoce jsou hlavně svátky klidu a rodinné pohody, tak doufám, že to náležitě užíváte. A samozřejmě svátky spousty sladkostí :)))
PS: Dejte mi teda vědět ohledně té kosmetiky, nerada bych vás tím zatěžovala, pokud vás to nezajímá :))

13 comments:

  1. Prosím pak recenzi na knihy Jillian, taky jsem o nich přemýšlela :-)) Jinak hezký dárečky! :)

    ReplyDelete
  2. aaa Kožené rukavice, ty jsem taky dostal :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak vidíš, že to nakonec nemusíme ani měnit :)

      Delete
    2. + ještě kabát. Ještě klobouk a můžu chodit na schůzky jak tajemný pan X :D

      Delete
    3. Nebo exhibicionista :D :)

      Delete
  3. Měkké dárky jsem vždycky taky nesnášela, ale teď je mám nejradši :D A tu nejnovější knížku od Jillian jsem taky chtěla, jenže prý byla na Ježíška moc drahá :D

    ReplyDelete
  4. pěkné dárky máš:) závidím ty kožené rukavice :D

    ReplyDelete
  5. kožený rukavice miluju. Tu kameru tiše závidím.

    ReplyDelete
  6. Teeeda, tolik dárků. Jsi musela být moc hodná! :D
    Knížky jsou supr!

    ReplyDelete
  7. to povlečení je náádhernýý :-)

    ChickWithKick and her life

    ReplyDelete
  8. Tomu říkám solildní sbírka dárků :D Koukám, že jsi byla opravdu hodná :P :) Ten polštářek je božíí :)
    Já jsem s Vánoci nadmíru spokojená, jak s atmosférou, tak i s dárkama :)

    ReplyDelete
  9. To povlečení je úžasný a hlavně za mě teda ten polštářek se soby :-)
    Určitě jsi letos musela být mooooooooooc hodná :-D

    Jo a jinak úplně mimo, ale na těch fotkách máš úžasný vlasy, klidně je vyměním za těch pár chlupů v jemném provedení, co vyrostly mně :-D

    ReplyDelete
  10. Závidím kameru ale jinak super dárky!! Krásný blog!!!:)

    ReplyDelete