Tuesday 20 September 2016

FoodPorn: Sweet/Salty Peanut Butter Bars

I'm pretty sure we all know that feeling when we are scroll through our facebook feed and suddenly we see recipe video - suddenly you're almost drooling and you say to yoursel: "I'm so gonna make this!" ... Well, that happens a lot but then I actually never prepare the dish. This time I did tho!
Čeština dole...


This is definitely the unhealthiest food that I've ever prepared but it's also one of the tastiest as well :) If you like sweet and salty combination, you'll love it! This is foodporn at it's best, especially for peanut butter lovers ... Is your cheat day coming? This is something you have to make! 

I won't write down the whole recipe since there is the video on Facebook. I'm just going to tell you that you'll need: peanut butter, chocolate, salty chips, icing sugar and butter. 


Few tips: 
  • If you know that you don't like food that is too salty maybe it's going to be better if you use corn flakes instead of salty chils (because salty chips in combination with peanut butter could be too much for someone). 
  • If you don't like food with too much fat, use less butter than it's recommended in the recipe. 


Let me know if you're going to make this bomb full of calories ... I can only recommend it because it's really tasty! It won't kill you for once... :)

**************************************

Znáte ten pocit, když projíždíte facebook a sledujete video jednoho z mnoha receptů, když se vám začnou sbíhat sliny a vy si říkáte: ,,To musím zkusit!" Jenže v mém případě to nakonec nikdy nevyzkouším,.. až jednou jsem narazila na takový recept, že jsem prostě musela! 
Určitě se jedná o to nejnezdravější jídlo, jaké jsem kdy připravovala. Také bylo ale jedním z nejlepších :) Ano, je to pořádná prasárna, takže pokud vás zrovna čeká cheat day, tenhle recept je pro vás ten pravý! O to víc to platí pro milovníky burákového másla :)

Celý recept vypisovat nebudu, protože jsem postupovala přesně podle toho na facebooku. Přece jen ale vypíšu, co budete potřebovat: burákové máslo, slané brambůrky, čokoládu, moučkový cukr a máslo. 



Pár tipů:
  • pokud nemáte rádi příliš slaná jídla, vyměňte solené brambůrky za kukuřičné. Soli je dost už v samotném burákovém másle :)
  • Pokud nemáte rádi hodně tučná jídla, použijte méně másla, než kolik doporučuje recept. 
Připravili byste takovýhle recept, nebo je na vás až moc nezdravý? Já ho můžu jedině doporučit, protože je vážně výborný! A pro jednou se vám nic nestane... :)


9 comments:

  1. Yummy <3

    http://www.weartoloveyourself.com

    ReplyDelete
  2. These look gorgeous! Definitely gonna try them at home. Cheers babe xx
    Kat xx
    www.katnapped.com

    ReplyDelete
  3. This recipe is so yummy and easy. For sure the kids would love this.

    http://www.angelfloree.com

    ReplyDelete
  4. Sweet and Salty is one of my favorite combos! This is definitely unhealthy for my liking but it won't harm to have a piece :) Balance is the key to happiness!


    www.KatrinaJeanCarter.wordpress.com

    ReplyDelete
  5. Looks delicious although chances are I wont make them because I'd probably eat the full pan before I realise it lol

    ReplyDelete
  6. oh my gosh, this looks so amazing!!! I need to try these!

    ReplyDelete
  7. These look and sound amazing...I know what to make with my next sweet tooth craving!!

    ReplyDelete
  8. Looks interesting :) I try to eat healthy but this may be my next cheat meal

    http://beinghalycon.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. vyzera to teda skvelo takzch videi som už videla dosť ale podla nich som to nerobila ešte, mne sa tiež vačšinou stáva že si poviem to skusim ešte si ten recept aj odfotim ale neurobim ho, a zase na druhu stranu niektore urobim takže je to asi 50na50:))

    ReplyDelete