Wednesday 12 November 2014

Výsledky po prvním týdnu

Ahoj všichni!
Tenhle článek jsem chtěla napsat už v neděli, kdy jsem měla ze svých prvních pokroků obrovskou radost, ale nakonec se mi na to nepovedlo najít čas, a tak jsem se k sepsání svých pokroků dostala až teď! Nevadí, nic to totiž nemění na tom, že se mi začátek vydařil!
Nebojte, vím, že skok váhy je na začátku normální, řekla bych, že ale centimetry už lžou méně, a o to větší z nich mám radost :) Pro začátek nebudu říkat svou počáteční váhu ani míry, jsou to ale čísla relativně vysoká! Všechno (i s počáteční fotkou) vám odhalím až se mi povede postavu o něco více zformovat a budu tak za sebou moci opravdu ukázat nějakou cestu, i když třeba jen její začátek :)
Abych už ale přešla k věci... váha mi v neděli ukázala o 3 kilča méně! Je jasný, že to není všechno tuk, to ani náhodou, ale ukazuje to, že se tělo hezky pročistilo. A s pročištěním přišly i úbytky na centimetrech - moje nejhorší část, zadek, se smrsknul o 4 cm, což udělalo velkou radost i mojí trenérce (ten můj neoblíbený cvik na bosu mi teď bude dávat pořád!). V pase to šlo dolů o 2 cm, a hrudník (pod prsy) dokonce o 5 cm (my téhle části, tuku na zádech, říkáme batoh, a ten se teď takhle hezky zmenšuje - a tuhle změnu opravdu pociťuju a je viditelná). Na všech ostatních místech se míry pohnuly přibližně o 1cm, za což jsem ale taky ráda :)
Jasně, říkáte si, že je to teprve první týden a dál to půjde pomaleji, jestli vůbec, ale s tím se počítá. Nejdůležitější pro mě je ten dobrý pocit ze sebe sama. Cítím se líp fyzicky i psychicky! A napomáhá tomu i fakt, že jsem v onom prvním týdnu několikrát posílila svou silnou (zatím je to spíš fráze) vůli: nešla jsem na pondělní dortík do Světozoru, což je taková naše malá tradice, odmítala jsem nabízené sladkosti, nepila jsem alkohol a místo něho se ani celý večer (jak jsem dřív říkala - na energii) neprolévala colou, raději jsem pila vodu, a vyhnula jsem se noční ,,sváče" v podobě čehokoli mastného nebo sladkého při návratu z hospody! :) Jsou to malé krůčky, ale JSOU a to je důležité! Navíc dneska už je skoro půl druhého týdne za mnou a stále pokračuji v podobném trendu...
Doufám, že všichni, co se teď jakkoli snažíte na sobě pracovat, jste na správné cestě! I snaha se počítá! :)
Brzy přijdu s dalším jídelním článkem, protože jídlo je tou důležitější (i když pro mě méně oblíbenou) součástí hubnutí (formování, atd atd), a hlavně se taky pochlubím se svými začátky v posilovně! Chcete vědět, jak vypadají moje tréninky? :)
Mějte se
Míša

4 comments:

  1. Jen tak dál!
    Přeju spoustu dalších úspěchů. :))

    ReplyDelete
  2. Gratuluji, piš to častěji, ať přestanu zahánět smutek jídlem a makám! :-D

    ReplyDelete
  3. urcite nam ukaz svoje treningy :) sme zvedave!


    Pozyvam na 5rocnu giveaway o balicek Bioderma kozmetiky, hodinky a voucher na 50€. Tu:
    http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/11/mega-naj-naj-giveaway.html

    ReplyDelete