Thursday 31 August 2017

Outfit | Kniha jako módní doplněk | Není Vnitroblock jako vnitroblok

I když si nejčastěji a nejraději čtu doma v teplákách, občas si s knihou vyrazím i někam ven. Do přírody, do parku, do kavárny. Nejlíp do nějakýho koutku, kde se schovám...



Tentokrát jsem měla namířeno do Vnitroblocku. Poprvý. V týhle hipsterský oáze už byla snad celá Praha, potažmo republika. Na mě ta instagramová reklama taky funguje, takže jsem věděla, že se tam dřív, nebo později musím podívat. Nakonec to tedy bylo později. Ale lepší než nikdy...


No ale už na cestě do Vnitroblocku jsem si udělala menší zastávku na čtení v jednom z pražskejch vnitrobloků (na tuhle shodu - Vnitroblock a vnitroblok - jsem přišla, až když jsem dopsala tuhle větu :)). Byl neupravenej a zarostlej, ale to mu dodávalo takové to tajemné kouzlo. A pod malou přírodní stříškou jsem se začetla do detektivky od Ireny Obermannové, na kterou už u mě na blogu najdete recenzi.

Kde čtete nejraději vy? 

PS: Ti, kteří mě znají, ví, že zdaleka nejsem žádná módní blogerka. S knihou se mi ale hned pózovalo o něco líp, takže to můžete brát i jako článek z módní rubliky :)

Boty - Nike | Batoh - Ucon Acrobatics (100% recyklovatelný ze ZOOTu) | Pevné legíny, černé tílko a šedý cardigan - F&F










5 comments:

  1. Super outfit, takový bych si oblékla i já, je na pohodu a určitě pohodlný :)
    Petra | www.mygoldenmind.blogspot.cz

    ReplyDelete
  2. Já třeba nejsem nijak velikej čtenář, ale kdykoliv si vezmu knížku kamkoliv mezi lidi tak se na ni nedokážu vůbec soustředit a najednou čtu jeden a ten samej řádek už asi potřetí, takže moje čtecí místo je doma v klídku v posteli.

    Každopádně moc ti to sluší! Batoh je super:)

    ReplyDelete
  3. Nevím jak ty, ale já nosím vše, co mi příjde pod ruku a vydávám to za svůj modní doplněk :-) Ono je to vlastně už v tomto roce docela dost jedno, co vlastně nosíš, protože je to přijímáno a to se mi na naší době hodně líbí :-) Jinak, jestli bys měla zájem o nějaké pouzdra na karty , určitě mrkni na ten odkaz!

    ReplyDelete