Wednesday 9 December 2015

Schönbrunn and OOTD: poncho combo in winter

Mlha by se dala krájet a v zahradě není jediný kvíteček, vždyť je taky prosinec, i tak se nám ale tohle místo zdá nádherné... A já už si podruhé slibuji, že se sem příště vrátím, až se všechno bude zelenat a kvést!


Včera jsme se vydali do Vídně. Já v ní byla už podruhé a určitě se znovu vrátím, tentokrát už snad dříve než za rok, protože bych ráda zahrady před Schönbrunnem viděla krásně zelené a rozkvetlé! O trzích ve Vídni bych ráda napsala samostatný článek, a tak bude ten dnešní plný pouze fotek z okolí nádherného Schönbrunnu a také přicházím s outfitem!



O Schönbrunnu si toho můžete sami najít spoustu na internetu, takže to nechám čistě na vás, jestli o něm chcete vědět víc. Třeba vás nalákají samotné fotky, a to i přes to, že nebylo vůbec hezké počasí. Mlha nám neumožnila ani vidět altán na druhé straně zahrady, proto jsme se tam ani nesnažili dojít. Ono by to také chtělo víc času, takže si píši na seznam svých cestovatelských přání: jeden celý den jen v Schönbrunnu a jeho zahradách!
Outfit je tentokrát už opravdu zimní. Bála jsem se, že poncho unosím pouze na podzim, ale zjistila jsem, že se mi přehozené přes kabát líbí ještě daleko víc! I s ponchem jsem ale oblečení dost podcenila, takže jsem trošku mrzla. I tak ale nedám dopustit na bezprstové rukavice, protože mám stejně pořád v ruce iPad, buď na focení, nebo na hledání v mapách apod. :) No a moje oblíbené najky jsem vytáhla i tentokrát, na dlouhé chození jsou totiž nejpohodlnější a kupodivu mi ani nebyla zima...






















Kabát Stefanel, čepice, rukavice, poncho C&A, kalhoty H&M, boty Nike Air Max.

Jak se vám líbí můj zimní outfit? V čem cestujete na celodenní výlety vy?
A byli jste někdy v Schönbrunnu nebo byste alespoň chtěli? :)
Hezký večer přeju!
Míša

4 comments:

  1. Vídeň je krásná a fotky taky :) Sluší ti to!

    ReplyDelete
  2. Já jsem ve Vídni ještě nikdy nebyla, ale snad se tam jednou také podívám. :)
    My jezdíme se školou na trhy do Drážďan a zrovna jsme měli i krásné počasí :D
    Hezké fotky a pěkný outfit! :) Já si na sebe většinoou hodím prostě kabát :D
    DENYII

    ReplyDelete
  3. Do Vídně taky plánujeme zase brzy jet :) Ponča jsou nejlepší

    ReplyDelete
  4. Vídeň je krásné město, doufám že se mi podaří tam ještě před Vánoci zajet! :)

    ReplyDelete