Sunday 15 November 2015

OOTD: sunny poncho day

Poncho všude, kam se podíváš... A vůbec mi to nevadí, protože dobře vypadají a člověk se do nich krásně zachumlá! 


Doufám, že si užíváte víkendu! Je sice upršený, alespoň budete mít možná víc času na chvilky s horkým čajem a dobrou knihou. Já ho většinu trávím učením nebo sledováním Fed Cupu, i proto přidávám článek se starším outfitem... čemuž vlastně také napovídá to slunečné počasí na fotkách! Musím říct, že mi ty dva deště stačí a těším se na zítřejší slibované sluníčko. Užívám si totiž, že ještě nemusím chodit zachumlaná v kabátě a své nové poncho provětrávám téměř každý den! Nejvíc mě na něm baví, že ho můžu nosit hned na několik způsobů :) A když ne poncho, tak novou šálu... Dnes vám navíc poprvé ukazuji svou novou kabelku z H&M, kterou jsem si rychle oblíbila, protože drží tvar a hlavně se mi do ní vejde všechno, co celý den hlavně ve škole potřebuji!


Na zítřek se ale také těším proto, že jedeme na výlet do Drážďan! Pořádně si tak oddychnu od učení, nakoupím v Primarku a hlavně si projdu město. V Drážďanech už jsem sice byla loni, ale protože jsou krásné, nevadilo by mi jezdit tam každý rok :) Navíc potřebuju alespoň v obchodech a v restauracích oprášit svou němčinu, kterou rychle zapomínám, i když ji mám vážně ráda (nechoďte na mě s francouzštinou a poznámkami, jak je němčina ošklivá a tvrdá! :))... Nicméně už se mě někdo ptal, jestli se do Drážďan nebojím jet. Nechápala jsem, dokud mi nevysvětlil, že bych se měla být kvůli pátečním teroristickým útokům v Paříži. A moje odpověď byla, že NE! Nebojím se opustit Českou republiku, protože si nemyslím, že by mě její hranice nějak výrazně chránily. Úplně bezpečno není nikde a já navíc nebudu teroristům dávat jednu z věcí, které chtějí, strach. Mysleme tedy na oběti z Paříže a z mnoha dalších míst na světě, pokud jste věřící, modlete se za ně, ale život žijte a užívejte si ho dál! 












Poncho: C&A, svetr Camaieu, tričko C&A, džíny F&F, boty: Deichmann, kabelka H&M, hodinky: Michael Kors. 

Víkend se k nám sice otáčí zády, život si ale užívejte dál! Vždyť každý den se máme na co těšit, i když to mohou být ,,jen" maličkosti :)
Jaké maličkosti vám v těchto dnech dělají radost? A co letos na podzim nosíte nejčastěji? :)
Hezký večer přeji
Míša

11 comments:

  1. A kde mam detail MK hodinek? To aby to clovek lustil tady :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja na ty uplny detaily porad zapominam :/ a to jsem si rikala, ze dneska dobry, aspon kabelku jsem vyfotila :D tak proste specialne pro tebe :)

      Delete
  2. Krásny outfit a krásne vlasy :)

    Pozývam ťa na GIVEAWAY

    ReplyDelete
  3. Teď je opravdu všude ponch hodně ale tohle mě příjde jako jedno z nejhezčích. :) celkově se mi to moc líbí

    Miška

    ReplyDelete
  4. Ponča se mi líbí, ale není to můj styl, což mě mrzí. Přijít v tomhle do školy, tak jsem terčem několika očí. :D Ta kabelka z H&M je krásná, taky jsem se na ni koukala. :3 Jinak, děkuju moc za komentář. ♥

    http://elle-cullen.blog.cz/

    ReplyDelete
  5. Moc ti to sluší :) u nás pořád jenom prší tak už to vidim na zimní kožich :(

    ReplyDelete
  6. Pončo je super, už dlouho sháním nějaké, které by mě fakt uchvátilo a chtěla jsem ho nosit, no tak snad brzy už ho najdu. :)
    Ta kabelka je fakt super.

    www.fakynn.blog.cz

    ReplyDelete