Saturday 7 November 2015

New In: říjen + GA

Když na konci září publikuji článek o tom, co jsem si všechno koupila na sebe, myslím si, že už podobný zase dlouho nevydám. Chci šetřit, nemám čas a pokud si koupím něco nového, určitě toho nebude tolik, aby to dalo na celý článek... No, po měsíci jsem tu s dalším článkem plným oblečení (alespoň na mé poměry je toho hodně) a stále nekončím...



Co myslím tím, že nekončím? Stále mi přijde, že nemám co na sebe. Toho se my ženy ale asi nikdy nezbavíme :) Teď ale vážně! Potřebuju novou bundičku - nejlépe koženkovou. Stejně tak bych potřebovala pevné kozačky na zimu. A nepohrdla bych ani pěknými rukavicemi, čepicí a kloboukem. A tak bych vás chtěla poprosit o tipy! Kde jste výše zmíněné věci koupili vy? :) + na konci článku najdete mini Giveaway!


No a teď už k těm mým novinkám... Proč toho mám nakonec tolik? Na konci října jsem měla narozeniny (o těch jsem psala ZDE) a toho jsem nakonec přece jen využila :) Jak už jsem se párkrát zmiňovala, obměňuji šatník. Zatím pořád kombinuji staré oblečení s novým, což se nejvíc projevuje na botách - podzimní jsem až do dneška neměla (moje nejoblíbenější pérka, která jsem nosila dvě zimy ještě než se letos objevila doslova všude a ve všech provedeních, už se nedají nosit ani opravit a nové boty, které jste viděli v minulém New In článku, jsou na podpatku, což znamená, že na nich vydržím jen chvilku, takže na celý den do školy nebo do města vážně ne-e). Stejně tak to bylo i s pořádnou šálou a dalšími kousky... Ale o tom už jednotlivě!


Tílek není nikdy dost a tyhle z Primarku jsou pohodlný, ideálně dlouhý a pod svetry je letos v zimě určitě pořádně užiju!


Stejně tak jako tílek, ani jednoduchých triček nikdy nebudu mít dost. To tmavší složené s jednoduchým potiskem z C&A se nikdy neztratí a do vrstvení na podzim se potisky hodí. Ze zadního zdánlivě obyčejného bílého trička taky z C&A mám ale ještě větší radost! Proč? Má ideální délku přes zadek, takže hezky vykukuje pod svetry (ukážu v příštím outfitovém článku) a hlavně je zajímavé tím, že je vpředu lesklé a vzadu z klasického měkkého materiálu. 

Tohle tričko, nebo jak to nazvat, z Amisu má skvělý střih i pro postavu, jakou mám já. Hezky zvýrazní pas a přitom většinu špíčků (v mém případě špeků :)) zakryje. Škoda, že jsem ho neměla už v létě, ale teď ho určitě využiju s výraznými doplňky na nějakou párty.

Džíny jsem už potřebovala jako sůl a tyhle z F&F jsou neskutečně pohodlné, protože jsou z hodně pružného materiálu. Možná se tam dojdu podívat ještě na další, ale spíš počkám, na konci listopadu totiž možná vyrazíme do Drážďan a to bych se pak mrkla do Primarku :) Tyhle už jste ale mohli vidět v minulém outfitovém článku.

Šály jsem měla dvě. Obě šedivé. Z nich jsem nosila jen jednu. A když jsem letos sledovala trend kostkovaných obřích šál, postupně jsem mu propadala. Protože jsem ale tady v Praze nacházela jen takové, které se mi nelíbily, nebo byly neskutečně předražené, zaúkolovala jsem kamarádku, která jela do Primarku, aby se mi tam po nějaké podívala. Moje naprosto přesné instrukce dodržela a já mám teď doma tyhle dvě huňaté krásky. Tmavší asi přenechám někomu z rodiny, krk mám stejně jen jeden, ale do světlejší (zadní) jsem se zamilovala :)

Ponča hýbou letošním podzimem. A já jim propadla také. Pořád jsem si říkala, jestli se mi chce za ,,deku" nebo větší šálu vlastně dávat víc peněz, než třeba za svetr, který alespoň pořádně zahřeje. Přesto jsem si potají spřádala plány na nějaké barevné a pořádně ulítlé pončo. Nakonec si mého vzdychání v obchodech všimla rodina a já dostala tohle kostkované pončo z C&A a i když jsem nejdřív trochu litovala, že jsem si ho měla raději vybrat sama, teď bych neměnila! Zjistila jsem, že se hodí téměř ke všemu a já ho díky tomu téměř nesundávám. Počasí mi navíc nahrává a já ho teď nosím se svetry. Později ho zabalím na kabát :) Outfitových článků s pončem už mám pár nachystaných!

Svetr mám ráda a nosím je každou zimu. Nějak mi ale chyběl takový ten klasický ,,zachumlávací", kousavý a huňatý. Na blogu Iny T., kterou už dlouho ráda sleduji, ale kvůli mé postavě a nedostatku odvahy se jejím stylem moc neinspiruji, jsem viděla v jednom z jejích podzimních outfitů pruhovaný svetr z Lindexu. Přímo v obchodě jsem si ho pak osahala, oňchňala a pořád přemýšlela, jestli po něm sáhnu. Na internetu jsem si ho pak prohlížela ve všech možných barvách a dlouho jsem se rozhodovala mezi touhle vínovou a právě tím pruhovaným. Nakonec vyhrál tento, protože jsem v šatníku nic vínového neměla a bylo mi jasné, že se mi bude lépe kombinovat s tím, co už doma mám! A je tu kup podzimu, protože takhle teplo už mi dlouho nebylo!

No a aby té vínové nebylo málo, dnes jsem si koupila vínové kotníčkové boty! Už před měsícem jsem v Deichmannovi hledala pérka. Chtěla jsem znovu ta jednoduchá černá, ale nenašla jsem. Přestože snad jiné nízké boty než pérka v podobných řetězcích momentálně neseženete, na moje pravé jezdecké, které už jsou ale nepoužitelné, žádné neměly. Dnes jsem kromě toho, že se mi v CCC žádné zas tak extra nelíbily, ještě bojovala s malými velikostmi (aneb 41 lyže v tomhle obchodě asi moc nevedou, a to jsem dřív zas takový problém nemívala). Nakonec jsem ale odešla s těmito vínovými kotníčkovými botami značky Jenny Fairy a pořád se nestačím divit tomu, že jsem si je koupila... Do černých nízkých klasických pérek mají hodně daleko. A to jsem ani nikdy neměla ráda zlaté ozdoby, obzvlášť na botech... No, každý se mění! A já se navíc těším, že tu klasiku černých, šedých a hnědých podzimních a zimních bot na ulicích nenápadně (zas taková změna to není) rozbiju :)

Kdo sleduje můj INSTAGRAM, tak už můj #OOTD (který by měl být spíš - outfit of many days) zná. Až na boty všechno z nových kousků. Asi ho teď budu nosit opravdu často :)

Mini GiveAway!
U holek z Czech Chicks jsem získala dva lístky na nového Bonda - Spectre. A říkala jsem si, že bych se mohla zeptat někoho z vás, jestli se ke mně nechcete přidat. Máte čas v úterý 10.11. v 19hod. a můžete se dostavit do Cinema City na Anděl? Napište mi to do komentářů!

Jaké nové kousky jste si v říjnu pořídili vy? A kam si mám zajít pro tu bundičku, kozačky a další věci, o kterých jsem psala na začátku článku? Nezapomeňte na mne se svými tipy prosím! 
Míša

12 comments:

  1. Pěkné ladíš do té vínové barvy, je strašně pěkná! :) Hned se jdu podívat ještě na Instagram :).

    ReplyDelete
  2. Moc hezké kousky, vidím, že jsme na tom stejně - plná skříň, ale nemáme nic na sebe! :D Do těch botičet jsem se asi zamilovala a číslo 41 mám taky, tak se musím do CCC mrknout a možná budeme "rozbíjet" spolu! :) Škoda, že v úterý nemám čas, na Bonda bych s tebou zašla ráda :(
    LoLa

    ReplyDelete
  3. ty šály jsou úžasný! vybrala jsi dobře :))

    JULI JULI blog

    ReplyDelete
  4. vínový sveter je perfektný!! :)

    ReplyDelete
  5. Colour of this sweater is perfect for this season!

    http://thewhiteprint.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. www.sperkovnictvi.cz - Krásné šperky se slevou 100,-Kč!!! Využij slevu 100,-Kč při nákupu nad 600,-Kč. Slevový kód – BGS . www.sperkovnictvi.cz

    ReplyDelete
  7. Šály a ponča, to je teď taková moje úchylka! <3 To už je horší jen já a svetry.
    A to hnědé tílko je super. Miluju hnědou a tohle je super barva. :)
    A ty boty jsou hrozně super!

    Já jsem za říjen nakoupila spoustu věcí. Asi 4 svetry, 5 triček, dvoje boty, podzimní a zimní kabát a nechutně moc bižu. Musím se už krotit. :D

    www.fakynn.blog.cz

    ReplyDelete
  8. kockované pončo sa mi páči úplne najviac z toho celého! :) ja mám čisto čierne z Takka :)
    Original copy blog

    ReplyDelete
  9. Krásne vecičky :) najviac sa mi páči ten čiernobiely šál :-)

    ReplyDelete
  10. Jééé ta halenka je boží, i s těmi modrými jeansy :) Já si dnes přinesla úlovek z NewYorkeru ;)

    ReplyDelete