Friday 2 October 2015

New In: září

Stojím před skříní a nemám co na sebe... Každodenní problém většiny žen. Já jsem ho dlouhá léta neměla, prostě jsem si totiž vzala legíny, mikinu a vyrazila do ulic. Protože už mě takhle ale nebavilo chodit oblečená, začala jsem svou ranní zastávku před přeplněnou skříní prodlužovat a u toho jsem zjistila, že vlastně nemám co na sebe (klasika!).


Protože teď ale opravdu obměňuji svůj šatník, neodolala jsem velkým letním výprodejům v mém oblíbeném internetovém outletu Mango Outlet, kde i bez výprodejů seženete kvalitní a hezké věci za velmi nízké ceny. 


Tentokrát bylo vše opravdu za hubičku, a tak jsme objednávali celá rodina. Já si vybrala hned čtyři kousky, které jsou sice z letní kolekce, hodlám je využít ale i v následujících měsících...

Tmavě modré šaty jsem vybírala s tím, že jsem chtěla nějaké pod kabát a myslím si, že tyhle se k mé postavě docela hodí. Určitě je uvidíte v nějakém outfitovém článku (stejně jako ostatní věci).

Lehký svetřík s hvězdičkami. Pod kabát teď půjde dobře, na zachumlání ve škole ideální.

Top někam večer do klubu jsem už zoufale potřebovala, protože si myslím, že si v našem oblíbeném baru hází mincí, které ze dvou oblíbených triček budu mít na sobě daný večer... Tak teď se k nim přidá ještě tohle květinové tílko s krajkou kolem výstřihu.

K elegantnějším věcem se mi teď bude hodit i tohle jednoduché tričko, které je slabě průhledné a prošívané. 

Minulý týden jsem vyrazila na další nákupy, protože jsem zjistila, že mám oblečení buď čistě letní, nebo naopak pouze zimní. Navíc boty na podzim/zimu už mi zbyly jen jedny. Bylo tedy konečně nutné vyprázdnit dárkovou kartu obchodního centra Chodov, kterou jsem dostala !!! k Vánocům !!! a pořád peníze na ní nevyužila. Protože by ale mohly v listopadu propadnout, vyrazila jsem na Chodov a strávila tam celý den. Vyplatilo se, domů jsem se s pár úlovky přece jen vrátila!

Nojo, jsem legínová. Tyhle jsou ale pořádně pevné a teplé (jinak řečeno jsou na podzim ideální, navíc nikde neprosvítá nic, co by nemělo). V H&M mají podobných dost a dost ve všech možných obměnách. 

Podzimní bunda a boty byly nutnost, pro ty jsem na Chodov primárně šla a povedlo se. Vybírala jsem dlouho, nakonec ale padla volba na tuhle tmavě modrou z C&A . Mé postavě krátké bundy nesvědčí (i když u pěkné kožené bundy bych to oželela!), a tak jsem sáhla po této trošičku delší. Babička bude mít aspoň radost, že mám v teple ledviny :))

Boty mi daly pořádně zabrat. Několik let jsem nosila pérka (aniž by ještě byla v módě, jako jsou teď), kvalitní, ale byla primárně opravdu jezdecká, a tak mi loni dosloužila. Letos jsem chtěla podobná, klasická, jednoduchá. Je jich všude plno, letos je to trend číslo 2 hned po kozačkách, ale bohužel jich je většina v černé barvě dělaná špičatých, a to se mi nelíbí. Nízká tedy padla a já se přesunula k těm na podpatcích. Dlouho jsem chtěla boty na podpatku, jenže na nich vydržím chodit asi tak pět minut. Tentokrát jsem si ale řekla, že zatnu zuby a tu výdrž natrénuji! Takže už pár dní chodím na kratší pochůzky v těchto jednoduchých pérkách z Deichmanna a jsem spokojená. Nohy bolí, ale v tomto případě jde jen o nezvyk, jinak jsou pérka pohodlná a stabilní!
Poslední zářijové nákupy jsou znovu z C&A, při šmejdění v obchodech jsem se totiž zamilovala do podzimních sukní a dlouho vybírala, kterou si vezmu. Nakonec padl výběr na klasickou černou, tou člověk nikdy nic nezkazí a k podpatkům se bude určitě hodit! :)

Protože jak pod šaty, tak pod sukni, kterou ještě uvidíte, potřebuji teď na podzim nějaké silonky, vybrala jsem si toto balení v  C&A - černé a šedé, ty se dají kombinovat se vším. 

No a protože jsem v obchodech pořád obcházela kolem podzimních sukní, až jsem se rozhodla, že si jednu také pořídím, sáhla jsem napoprvé raději po černé klasice v C&A. Tou člověk nic nezkazí. Konečně mám k šatům a sukním i boty na podpatku (i když trend tenisek se mi taky líbí!), a tak už se těším, až je vytáhnu a zakomponuji do svých outfitů.

Nakonec jsem ještě v C&A podlehla slevám a sáhla po tomto tričku s potiskem. Do šílenství s vrstvením se bude hodit :)
Tohle všechno jsem si pořídila jen v září. Na mě je to opravdu hodně, na druhou stranu to bylo opravdu potřeba. Příští víkend ještě jedeme do Berlína, kde vyrabujeme Primark, o kterém všichni básní a já do něj ještě ani nepáchla! Už jsem se ale navnadila, takže tam jedu s jasným cílem - spodní prádlo, džíny, bižutérie a kabelka do školy! Určitě vám dám tedy vědět, jak jsem s nákupy dopadla a hlavně se těšte na články o Berlínu jako takovém :) Neskutečně se tam těším! Bude to totiž na pár měsíců můj poslední vícedenní výlet a i ty nákupy se zas dlouho opakovat nebudou, leda že bych přestala jíst a tím šetřit... což by nebylo úplně od věci :))

Co nového jste si pořídili vy a na co máte stále ještě zálusk? Ráda se inspiruji :)
Hezký večer a víkend vám přeji
Míša

14 comments:

  1. šaty sa mi páčia najviac :)

    ReplyDelete
  2. Tak tenhle problém moc dobře znám. Ten svetr je super, na podzim svetry miluju! :)

    http://the-michelles-blog.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. A jo! On už je podzim, taky bych měla pomalu pořizovat věci na podzim, svetry a hlavně boty. :d Vzhledem k tomu, že jsem schopná s vzít v zimě tenisky a pak se třást, měla bych si je opravdu pořídit už brzy. :D
    Máš pěkný styl oblečení a věřím, že ti svetříky moc sluší. :)

    ReplyDelete
  4. Mně se zas hrozně líbí ty černé šatičky! Hezký nákup:).

    ReplyDelete
  5. Hezké kousky :) nejvíc se mi líbí ten svetřík a botky :)

    ReplyDelete
  6. lovely post!! :) nice blog as always!!
    xx
    THATGIRLKIP

    ReplyDelete