Saturday 23 May 2015

Fenomén jménem Bethany Mota

Ahoj všichni!
Podle názvu článku vám musí být jasné, o kom bude dnes řeč. O jedné z nejslavnějších a nejvlivnějších youtuberek současnosti, Bethany Mota. 
Že jste o ní ještě neslyšeli? Možné to je, já taky nepatřila k lidem, kteří by její videa denně hltali, věděla jsem ale, že to tahle holka ze svého koníčku, točení videí, dotáhla až do amerického Dancing with the stars a svými názory ovlivňuje spoustu nejen teenagerů. Proto když jsem na webu krasna.cz narazila na možnost zaregistrovat se do losování o setkání s ní, neváhala jsem. Protože ale nepatřím mezi největší fanynky, neskákala jsem u mailu, který mi oznamoval, že jsem mezi vybranými, radostí a štěstím, nepištěla jsem a nevolala všem kamarádkám (já ani do onoho dne netušila, že ji tolik mých kamarádek sleduje!). Před akcí jsem se už ale těšit začala, zpětně jsem si prošla pár jejích videí, abych se naladila na tu správnou vlnu a došlo mi, že jsem vážně ráda, že ji můžu potkat, protože Bethany je opravdu inspirativní člověk. Kam to se svými videi dotáhla je téměř neuvěřitelné a přiznejme si to, podobný americký sen by chtěl žít každý z nás (i když v jiném oboru atd.).

Zdroj
Bethany Mota byla v Praze kvůli celosvětově známé akci Engage 2015, která se konala ve karlínském Foru. Konference se zabývala hlavně sociálními médii, ke kterým samozřejmě youtube a youtubeři patří. Čekala jsem, že se pouze s Bethany rychle pozdravím a budu moct jít zase domů (jsem celý týden pořádně nemocná, ale na Beth - a nakonec i večer na koncert, ale pššššt - jsem se jít odhodlala), ale nakonec jsme byli všichni vpuštěni i na samotnou přednášku o youtube a jeho dopadu a následující rozhovor s Bethany.

Přednáška o youtube

Bethany Mota při vstupu na pódium

Diskuse s Bethany hlavně o tom, jak pracuje s videi a čtenáři

Poté jsme se přesunuli do zákulisí, kde bylo občerstvení a my opravdu jen chviličku čekali na Bathaniin příchod. Ta dorazila opravdu záhy a s každým (možná bych mohla psát spíš každou?) z nás se vyfotila a přitom i prohodila pár slov. Já jsem jí toho moc říct nechtěla, takže po objetí a klasickém ,,how are you" ze strany Beth jsem jí jen řekla, že se mi její videa líbí a ať zůstane i nadále sama sebou. Na případný dáreček jsem úplně zapomněla, ale naštěstí jsem koukala, že spousta holek bylo chytřejších :)

Beth v průběhu Meet And Greet

A tady už moje fotky s Beth :) Je krásná a i tak krátké setkání (a hlavně samotná konference), pro mne bylo inspirací a nakopnutím, ať se blogování a hlavně sobě pořádně věnuji :))

Byla jsem taky moc ráda, že jsem díky této akci potkala pár nových tváří a hlavně se viděla s těmi známými, konkrétně s Kath a Rachel :)

 Pokud by se mi podobná příležitost naskytla znovu, jdu do toho! Co vy? Chtěli byste potkat Bethany Motu, nebo... sledujete ji vůbec? :)) Nebo máte jiné oblíbené zahraniční youtubery? Hoďte mi na ně prosím odkaz do komentářů, ráda se podívám :)

PS: Říkala jsem si, že (celé) fotky s Beth by mohly být skvělé ,,Before-and-After" fotky, takže se těšte, za rok, dva, si pro tu before dojedu do LA. Co na to říkáte? :)
Hezký den vám všem!

1 comment:

  1. Jé, jak já ti závidím :D Bethany jsem začala sledovat jako úplně první youtuberku a je naprosto úžasná! ♥
    (Nikol, readeatandlive.blogspot.cz)

    ReplyDelete