Sunday 30 November 2014

Výsledky po prvním měsíci

Ahoj všichni! :)
Přesně 3. listopadu jsem se začala zdravěji stravovat a o den později jsem prvně navštívila fitko a zacvičila si s osobní trenérkou. Znamená to, že se tedy (už) měsíc snažím se sebou něco dělat. A vyplácí se to, protože nejen že se psychicky cítím daleko lépe, zlepšuje se mi i zdravotní stav a jsou vidět první výsledky na mé postavě!
Říkáte si, že měsíc je velmi krátká doba, za kterou toho moc změnit nejde, ale věřte mi, JDE. Jasně, že se za měsíc z tlouštíka nestane model, ale změna viditelná být už klidně může. Nejdůležitější ale je, jak se vám vaše tělo začne odvděčovat. Při správném jídelníčku se vám krásně očistí metabolismus. Cvičení vám zvýší kondici. Dohromady to znamená, že se pomalu ale jistě dostáváte ke kvalitnějšímu životu, a to chce snad každý ne? :)
Jsem moc ráda, za onen narozeninový dárek, tedy permanentku do fitka a lekce s osobní trenérkou, protože mě nic lepšího nemohlo potkat. Díky trenérce se mi narovnávají záda, zvyšuje se mi kondice, učím se nové cviky a jejich správné provedení a hlavně je mi velkou motivací. Nemluvím jen o tom, že pod jejím dohledem pořádně odjedu celý trénink, taky si na ní občas vzpomenu, když mám chuť vzít si nějakou prasárničku k jídlu. Samozřejmě, že to dělám jen pro sebe, ale občas to chce mít nad sebou ještě někoho, kdo zastoupí onu autoritu, pevnou ruku (nebojte, nemá na mě bič :)).
Přestanu tu už ale dlouze okecávat svůj stav a přejdu k tomu, na co asi čekáte, pokud čtete tento článek - k výsledkům!

Takže... za měsíc šla dolů 4 kila. Nemám to podložené ničím jiným, než obyčejnou váhou. V pátek se ale nechám změřit na stroji TANITA, abych mohla své další pokroky lépe sledovat! Větší radost mám ale z ubývajících centimetrů. Všechny úbytky jsou měřeny v nejširším daném místě těla. Pod prsy (hrudník) mi ubylo krásných 7 cm a je to taky ta část těla, na které je to na fotce (ve spodním prádle a tu vám neukážu :D) nejlépe vidět. Pas se mi zúžil o 6 cm (a to je umění, přeměřit si pas, když ho máte díky skolióze na každé straně jinak vysoko). Přes břicho (okolo pupíku) to celkově činí -5 cm. V nejširším místě na zadku (a že ten je pořádně širokej :)) jsem zhubla o 8 cm. Na stehnech to činí cca -4 cm. A lýtko se zmenšilo o 3 cm. 

Nejdřív jsem nevěděla, jestli vůbec fotky zveřejňovat. Jaksi nerada kdekoli ukazuji svou postavu. Samozřejmě se ale budu pravidelně fotit, a tak jsem si říkala, že alespoň pro začátek hodím fotku v oblečení (přece jen, ve spodním prádle to zatím není žádná výhra, tak třeba příště seberu víc odvahy :)). Nečekala jsem, že by to bylo vidět už i na fotkách, kde jsem oblečená, ale je tomu tak. Alespoň já tam ty miniaturní změny vidím! Hlavně to tričko je mi volnější O:)))




Někdo mi měl říct, že to focení porovnávacích fotek je taková věda! Ani stejně stoupnout si neumim :D Příště :)))
A bez hlavy jsou ty fotky proto, že by vás asi dost vyděsil můj vražednej výraz :D

Nejdřív se mi nechtělo zveřejňovat ani fotky v oblečení, protože prostě se svou postavou spokojená nejsem. Navíc jsem řešila, co když to tu uvidí moji známí atd atd atd... Nakonec jsem ale došla k závěru, že ti, kteří mě znají osobně, stejně ví, jak momentálně vypadám. Když mě budou chtít v mém snažení podpořit, budu jen ráda, protože to se sebou myslím opravdu vážně. Jestli se tomu někdo bude smát, tak ať. Mě totiž hřeje pocit, že se sebou něco dělám a jsem na správné cestě dotáhnout to po tolika letech do vítězného konce. A ti, kdo mě neznají, mají možnost mě poznat aspoň takto. Protože tohle jsem já, ne nikdo jiný! :)

Jak se daří vám? Jdete si za svými cíli? Hubnete, nabíráte svaly, nebo chcete být jen zdravějším a sebevědomějším člověkem? Jestli ano, tak vám s tím všem držím palce a pochlubte se! :))

15 comments:

  1. Páni, čtyři kila, ale tolik centimetrů? Já shodila dvakrát tolik, ale ztratila jsem jen pět cm pod prsy a v pase, přes boky nic, i když se snažím jen kvůli nim, to naštve :D.
    http://tpatc.blog.cz/

    ReplyDelete
  2. Ahoj, na fotkách jde vidět rozdíl skvěle, držím palce!

    ReplyDelete
  3. Teda Míšo parádní změna, vážně je to obrovský rozdíl, jsi skvělá, drž se! Já se od Nového roku po všech těch krizích letos musím znovu nakoupnout a začít se snažit, budeš teď moje motivace :-*

    ReplyDelete
  4. Týjo tak to docela koukám, protože tohle je za měsíc paráda a hlavně to, že ty změny jdou vidět i přes oblečení. Určitě dál pokračuj! :-)

    ReplyDelete
  5. Je to vidět dost! :) Hlavně zadek a bříško :) Vážně super :) Držím ti palce, jsi skvělá :)
    Já na nežraní prasárniček nemám dost silnou vůli. Na to moc miluju nezdravé jídlo a sladkosti :D Cvičení mi nevadí, ba naopak, ale osobní trenérku jsem ještě neměla. Spíš než nějaký workout mě ale užije spíš na volejbal, nebo spinning, maximálně tak běh na pásu (venku jsem to zkoušela jen několikrát a vždycky si nakonec najdu nějakou výmluvu, proč nejít :D)
    Každopádně jsi hodně dobrá motivace :)
    Jen tak dál!

    ReplyDelete
  6. Gratuluju. :)
    Taky bych měla s cvičením začít, nechala jsem to zajít moc daleko a teď nejsem vůbec spokojená. Vždycky ale vydržím týden a pak se na to vykašlu. :/ No každépádně super motivace, evidentně to jde. Můžu se zeptat, kolikrát týdně cvičíš? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Najdi si hlavně ten pohyb, který tě bude bavit :) Já se našla ve fitku! A do něj chodím alespoň 4x týdně ale spíš víckrát ;)

      Delete
  7. Jsi šikovná Miško, jen tak dál! :))
    Už chci mít povolení ke cvičení. Právě i z tohoto důvodu mi to chybí. :(

    ReplyDelete
  8. Určitě něco vidět je! Fandím ti a přeju, aby to už konečně vyšlo. Sílu!

    www.infinitetreasure.blogspot.cz

    ReplyDelete
  9. Děkuju všem za krásné komentáře!

    ReplyDelete
  10. Seš prostě úžasná!! :) Jen tak dál!! :) A úplně ti závidím tvoji odhodlanost! :) Fandím ti a přeji ti, aby jsi se sebou byla naplno spokojená! :)*

    ReplyDelete
  11. Já změny vidím, super! :)

    ReplyDelete
  12. شركات منطقة مكة المكرمة التي تقدم خدمات تنظيف وتعقيم المنازل تلك الشركة التي تقدم خدمات جيدة في تنظيف المنازل من الداخل ومن الخارج وهي افضل شركة تنظيف بجدة التي تختص بأعمال التنظيف للمنازل الجديدة والمفروشة في مدينة جدة وقد تقوم تلك الشركات في جدة ايضا بتقديم خدمات غسيل المفروشات والكنب والسجاد تحت اسم ارخص شركة تنظيف كنب بالبخار بجدة تقوم بتقديم تلك الخدمات بأسعار جيدة وخدمات مقبولة
    والتي تقوم بها احسن شركه تنظيف فلل بجده لها خبرة طويلة بالمجال

    ReplyDelete
  13. مجال نقل العفش مع الفك والتركيب والنقل والتغليف تلك الشركات التي تستخدم سيارات مجهزة ومبطنة من الداخل لكي يتم نقل العفش في امان تام بدون خدوش او تكسير مثل الشركات التالية
    شركه نقل عفش بجده
    شركات نقل العفش بجده
    شركه نقل عفش بمكه
    شركه نقل عفش بالطائف
    وفي منطقة المدينة المنورة تجدنا نمتلك افضل شركات نقل الاثاث مع الفك والتركيب وكذلك في ينبع وينبع البحر مثال عن تلك الشركات
    شركه نقل عفش بالمدينه المنوره
    شركه نقل عفش بينبع

    ReplyDelete