Wednesday 5 November 2014

Motivace do nového začátku!

Ahoj všichni! :)
Jsem tu zas! Ano, zase po dlouhé odmlce... Teď už ale na stálo, stejně jako se na stálo hodlám zabydlet ve fitku! Ano, já ve fitku. Ta, která vždycky cvičila doma, poctivě i nepoctivě, většinou s naší tak oblíbenou Jillian. Jenže to by se teď asi sousedi (jak nazvat lidi, co bydlí v baráku o patro níž? :D) docela koukali, když bych to tu zrovna já se svou celkem slušnou (překlad - vysokou) váhou rozbalila třeba s jumping lunges, asi by byli vděční i za klasické jumping jacks :) A ne, není to výmluva, opravdu nemáme v bytě nikde dlaždice a bez nich je to neskutečně slyšet. A já (bohužel) nejsem člověk, který by nad tímhle dokázal mávnout rukou...
Běhání taky teď na zimu nepřicházelo v úvahu, se svou imunitou bych byla pořád jen nemocná. Navíc by moje kolena asi hodně protestovala... Něco to ale chtělo! Už jsem se bohužel dohrabala do stádia, kdy ta nespokojenost je jen estetická a převážně v mojí hlavě, teď už jsou bohužel cítit i nepříjemnosti fyzického rázu. A s tím už musím něco dělat!
A k tomu mi dopomohl skvělý dárek! :) K mým nedávným dvacetinám (sakra, já už nejsem teenager?!) jsem dostala tříměsíční permanentku do fitka a navíc 20 hodin s trenérem! Řekněme, že z těch momentálně finančně dostupných přání byl tohle už dlouho můj sen. Samozřejmě, fitko ani trenér za mě nezhubnou, ale motivace je to obrovská.
Už si ani nepamatuju, kdy naposledy jsem se víc jak den držela v jídle. Sice jsem svou cestu zahájila teprve před třemi dny, už teď vím, že je to na správné cestě. Nemám vůbec ani pomyšlení na to, že bych cokoli porušila, teď už to chci dotáhnout do konce (on vlastně ale žádný není...) a věřím, že to půjde!
Vlastně jsem nikdy snad takto namotivovaná nebyla. A za to všechno může jeden jediný dárek :) Věřím, že mi tohle nadšení vydrží a za měsíc, dva, tři,... vám budu moct napsat o svých pokrocích a třeba tím motivovat zase někoho jiného. Do té doby se budu ale snažit vám pomocí blogu zprostředkovat i celou cestu... za čím? Za spokojeným životem :)
Mějte se krásně a těšte se na články třeba o tom, jak jsem byla prvně v posilovně :))

Ale nebojte, narozeniny jsem před týdnem oslavila ještě s tímhle krasavcem, který pro mě udělala moje milovaná ségra! Milujete brownies? Pak byste se po tomhle utloukli! :))


Ale teď už vážně! Konečně se dostanu k tomu, že No IF Just LIFT vážně funguje! :))
Čauves!
Míša

1 comment: