Thursday 2 October 2014

Přesun do Prahy - kam chodit cvičit a běhat?

Ahoj všichni :)
Určitě jste si všimli mé neaktivity, za kterou se omlouvám a všechno se teď budu snažit napravit! Důvod mé zaneprázdněnosti je jediný, ale velký - stěhování do Prahy! Je ze mě pár dní vysokoškolák a já už od půlky srpna řeším byt a celkově svůj budoucí život. Sice jsem ještě nebyla na jediné přednášce, ale školní povinnosti už nějaké byly a já jsem si na blog nenašla tolik času. Neříkám, že teď mávnu kouzelným proutkem a času bude hodně, naopak ho asi bude ještě míň, ale už jsem zabydlená a začínám si znovu utvářet nějakou tu denní rutinu, kterou jsem už nutně potřebovala :)



A protože jsem teď tedy v Praze nově, tak se ptám vás - Pražáků nebo kohokoliv, kdo Prahu trošku zná - kam chodit běhat a kam chodit cvičit? Doporučte mi parky nebo běžecké trasy prosím, nebo nechcete si jít rovnou společně zaběhat? :) A co fitka? Kam chodíte cvičit? Budu ráda za všechny tipy a rady! :)))
Brzo se ozvu se zajímavějším článkem, ráda bych konečně pochválila mnou tak oblíbené reebok sportovní oblečení, používáte někdo něco od reeboku?
Mějte se krásně
Míša

3 comments:

  1. Mmm taky bych měla zase jít běhat, ale v Praze mě to nebaví :D A do fitka jsem chodila jen do Radlic, tam to nebylo špatné mají tam i lekce cvičení TRX a tak :)

    ReplyDelete
  2. Pokud by jsi chtěla cvičit více silově a funkčně, tak ti doporučuji xxtreme arenu. Pokud vím tak na běh je hodně oblíbená Ladronka. Hodně štěstí na VŠ.

    ReplyDelete
  3. Běhat chodí lidé i hodně podél Vltavy. Ale ono hrozně záleží na tom, kde bydlíš, protože trmácet se někam kvůli běhu je asi dost ptákovina.

    ReplyDelete