Thursday 12 June 2014

Instarandom I.

Ahoj všichní :)!
Slibovala jsem vám pořádný článek, ale to jsem nevěděla, že se z Prahy vrátím jen na den a zase pofrčím zpět! Po posledních dvou přijímačkách jsem s kamarádkou vyrazila na tenis a prootože tu atmosféru miluju, zítra vstávám v 6 a ráno vyrážím směr Praha, abych si zase hezky prošla celou Stromovku a potom několik hodin sledovala kvalitní tenis :) přijďte taky, opálíte se (v těch pěte třicítkách to bylo děsný :D). Ale není to jediný důvod, proč do Prahy jedu! Večer a noc totiž strávím u kamarádky, která pořádá grilovačku - tak se těším, že potkám nové tváře :)

A teď už k samotnému článku. Nestíhám, a tak se mi nafrkat sem pár fotek zdá nejrychlejší a nejjednodušší způsob, jak mít čisté svědomí, že vás tak úplně nezanedbávám. Navíc mám tyhle články u ostatních blogerek velmi ráda a jsem stejný závislák jako ony (jen ty fotky nejsou tak krásné a kvalitní). Dnes jsem navíc byla po delší době na wifi, tak jsem přidávala fotky nafocené v posledních dnech :) jdeme na to!

Cesta z Prahy vlakem domů, v těch vedrech, pěkně v poledne! :)

Nové botky - takhle vzdušné už jsem dlouho potřebovala! Nepbstály ale v celodenním nošení a já teď léčím puchýře na chodidlech (až zítra potkáte někoho, kdo chodí jako kachna...). A není to moc vidět, ale mám na sobě šaty - což zase dlouho neuvidíte :)

Snaha o hezkou fotku z Václaváku - v tom vedru jsem ale udělala jen jednu fotku z povinnosti a mazala se schovat do stínu...

Který mi poskytl pro všechny známý mekáč! Takže cheat meal jak má být, myslela jsem, že se už nikdy nehnu ! :) (bohužel ty jejich přeslazený hranolky a wrap mám jednou za čas vážně ráda).


Ještě jedna pražská - průchod celou Prahou směrem na tenispvé kurty :)

Už doma ... Naše psiska. Bez sebe se prostě nehnou :)

A tohle je kočka - kocour - kterého fotím prostě pořád, protože je to prostě model, posuďte sami :)

Včerejší předbouřková duha :)

Dvě klasické selfie, omlouvá mne pouze to, že jsou s kocourem :) 

Jak se sleduje!:))) (na instagramu jsem si pod obě zapomněla připsat #nomakeup, takže jdu na to :D)

Ale není to jen o cheat mealu, tohle je dnešní oběd. Poprvé jsem vyzkoušela šmakoun-nudličky a k nim přidala jak vidíte šunku, cherry rajčátka a vajíčka :)

Pokud by mě někdo chtěl sledovat na instagramu, tak mme najdete pod přezdívkou MichaeleVavrin :)
Mějte se krásně!

7 comments:

  1. V sobotu a včera jsem se na koních (někdo tenis, někdo jezdectví :-D) stupidně "opálila". V sobotu jsem si vzala košili s dlouhým rukávem, abych si nespálila ruce, takže jsem si spálila dekolt a už se mi loupe. Včera jsem měla 3/4 rukáv, takže mám pěkně rudé ruce do půlky. :-D Budu se asi muset odhodlat vlézt do tílka.
    Pěkná duha. :-))) Předposlední fotka se mi líbí, kocúr má bezva pohled. :-D
    Jinak po seitanu mrkni. Já ho zbožňuju! Připravuje se jako maso, jen kratší dobu. Nejradši ho mám právě v té křupavé kůrčičce. :-)
    Pěkný víkend! :-)

    ReplyDelete
  2. Já jsem nedávno měla taky nový boty a už je nechci vidět, já a společenské boty to nejde dohromady :)

    ReplyDelete
  3. aww to byl hezkej komentář, díky :)) Abych byla upřímná fotočlánky mám úplně nejradši protože jsem kolikrát líná číst, takže fotky, fotky, fotky honem sem! Tohle ledový kafe mi hrozně chybí, dřív jsem si ho pořád kupovala! Mňam! Přeslazený hranolky? S číčou vám to moc sluší, jste obě kočky :D Užij si víkend!

    ReplyDelete
  4. Moc pěkný článek! Tohle ledové kafe je opravdu nejlepší, ale už ho moc často nemám!:-)

    ReplyDelete
  5. Také mám tyhle články ráda, radši než samotný instagram. (Možná proto, že mě ho nebaví používat, co už :-D)
    Jinak máš nádherného kocoura, ale nepřijde mi, že by se na té jeho třetí fotce chtěl nějak moc fotit :-D

    ReplyDelete
  6. وتقوم شركات نقل الاثاث في الاحساء والقطيف بنقل الاثاث من مكان الى مكان آخر باحترافية عالية وضمانات سلامة الوصول
    شركة نقل عفش بالاحساء
    شركة نقل عفش بالقطيف
    وتجد افضل الخدمات في الظهران والجبيل تقدم عن طريق عمالة مدربة ومؤهلة لنقل وتغليف وتركيب الاثاث بدون خسائر
    شركة نقل عفش بالظهران
    شركة نقل عفش بالجبيل
    في المنطقة الشمالية التي تضم محافظتي تبوك وحائل نقدم خدمات متميزة خاصة بنقل العفش من مكان الى آخر بمنتهى الاحترافية والدقة في التعامل مع ممتلكات العملاء
    - شركه نقل عفش بتبوك
    - شركه نقل عفش بحائل

    ReplyDelete
  7. تقدم خدمات تنظيف وتعقيم المنازل تلك الشركة التي تقدم خدمات جيدة في تنظيف المنازل من الداخل ومن الخارج وهي افضل شركة تنظيف بجدة التي تختص بأعمال التنظيف للمنازل الجديدة والمفروشة في مدينة جدة وقد تقوم تلك الشركات في جدة ايضا بتقديم خدمات شركات تنظيف فلل بجدة متميزة ومضمونة ومجربة وتلجا ايضا الى غسيل المفروشات والكنب والسجاد تحت اسم ارخص شركة تنظيف كنب بالبخار بجدة تقوم بتقديم تلك الخدمات بأسعار جيدة وخدمات مقبولة وايضا في جدة نقدم شركة غسيل سجاد بجدة تمتلك من الخبرة الكثير لتنفيذ الأعمال
    والتي تقوم بها احسن شركه تنظيف فلل بالطائف لها خبرة طويلة بالمجال

    ReplyDelete