Sunday 15 December 2013

Christmas Wishlist

Christmas Wishlist


Hezký večer :) Jak jste si užili třetí adventní neděli? Já jsem se snažila učit, odpoledne jsem si trošku pospala a stihli jsme i začít řešit vánoční hru, která se každý rok na Štědrý den odpoledne hraje u nás na vesnici :)
A protože jsem ale neměla víc času, na nějaký naučný článek, tak jsem doufala, že si vystačím s tím, že vám ukážu svoje letošní přáni - jsou to opravdu jen přání, protože nechci letos z našich tahat peníze, ale vypadá to, že knížka od Jillian - nejlépe Ovládněte svůj metabolismus, bude. A i zimní boty budou, a ty už opravdu určitě, protože nějaké potřebuju, nebo prochodím celou zimu v pérkách - což by asi šlo, když si do nich dám lyžařský ponožky, tak je stejně teplo :))
A nelekejte se, že je to všechno v růžovo-fialové. Ale je pravda, že když dojde na fitness, tak se mi většina věcí vážně nejvíc líbí v růžové nebo fialové. A že bych zrovna tu podprdu potřebovala :) A iPad v téhle barvě by mě taky docela bavit, co na něj říkáte? Snad jen Samsung SIII prostě musí být v bílé.
A jaké jsou vaše přání pro letošní Vánoce? :)

6 comments:

  1. Já chci hlavně obal na mobil ,diářek a stačí :D

    ReplyDelete
  2. Krásný wish :) Nějaký ten tablet by byl taky fajn, nebránila bych se mu :)) A růžovo fialová je fajn! :)

    ReplyDelete
  3. Krásný věci, všechny, hlavně ty nike boty! <3
    Jak se jedná o fitness, jsem na tom stejně.. klidně růžová, klidně oranžová a tak dál.. :-D I když jinak tyhle barvy nenosim..

    ReplyDelete
  4. Pěkný wishlist :) ta podprsenka by se mi taky hodila ;) přesně jak říkáš, jak jde o věci na cvičení, líbí se mi barevné oblečení :P ale normálně nosím spíš neutrální barvy :D

    ReplyDelete
  5. Krásný wishlist :) Já jsem skromné děvče, mám vše :D :)

    ReplyDelete
  6. no tak já k Vánocům dostanu celoroční permici do fitka, bude to teda ještě k narozkám, které mám po Vánocích. Tu podprdu mám v černé s bílou fajfkou. Myslím si že Nike má fakt dobrý sportovní oblečení.

    ReplyDelete