Sunday 8 December 2013

Casual Sunday

Hezký večer přeju :)
Jak jste prožili druhou adventní neděli?

Já jsem si užila klidný víkend, téměř bez učení, takže jsem si hezky odpočinula (nebojte, v pátek i v sobotu jsem cvičila - a teď mě zas bolí koleno, znáte to, sportem ku zdraví :)). Protože jsem blázen do biatlonu - respektive do pár biatlonistů (znáte to, třeba když se díváte na film jen kvůli hlavnímu hrdinovi, né kvůli ději?), tak jsem každý den pilně a s nadšením sledovala přenosy z rakouského Hochfilzenu.
Mimo to jsem si zacvičila - nejdřív jsem vyzkoušela workout od Cindy Crawford, protože jsem o ní slyšela hlavně od mojí tety a jejích kamarádek, že to bylo cvičení jejich mládí, ale taky jsem četla pár názorů na ostatních blozích - a musím říct, že i když to není styl cvičení jaké mám ráda, tak jsem svaly další den opravdu cítila :) A včera jsem si dala kickbox, který jsem našla na youtube, a ten už mě teda vážně bavil - nějak mne ty bojové sporty táhnou čím dál tím víc, časem bych se ráda dostala i k boxu :) Láká vás toto odvětví sportu?
Nahoře vidíte fotku z mého stolu. Babička upekla výbornou vánočku, mohla bych se tím cpát pořád, i když zatím to ještě nemá to pravé kouzlo Vánoc. To už ale taky navozuje ovoce - mandarinky ani kiwi přes léto moc nejím :) A ten malý adventní věneček? To je práce mojí mladší sestry :) Je hrozně šikovná, na rozdíl ode mě. To můžete vidět i na následující fotce, která je z dnešního zdobení perníčků - pokud vidíte nějaké opravdu hrozné, tak ty jsou moje :)))

Bohužel na mě ale něco leze, takže jsem dnešní den strávila spíš v teple domova, pod dekou, s teplým čajem a vincentkou (žádné cucavé tablety, jedině vincentka mi za den vyléčí jakoukoli bolest v krku). I to je důvod, proč jsem necvičila. Včera bych tu kázala vodu a pila víno ve svém článku. A přestože je to dlouhá historka, tak ve zkratce: prošla jsem si únavovým syndromem, doufám, že už je úplně pryč, ale můj imunitní systém je na tom ještě pořád bídně, takže se mě chytne snad každej bacil, kterýho potkám. Nebudu to teda radši pokoušet :)

Nakonec se omlouvám, pokud bych se tu další tři dny neukázala, nebo vás jen oběhla. Přes týden nemám moc času, a teď to bude do středy platit dvojnásob, protože se zítra musím učit na středeční test z matematiky (a věřte, že jsem antitalent :)). Proč už zítra? V úterý se jedu vánočně naladit do Vídně, celý den nebudu doma a předpokládám, že do postele padnu úplně mrtvá, ještě abych myslela na článek na blogu :) Ale v úterý si na vás snad vzpomenu a něco vyfotím :) 
Pokud to zítra stihnu, ozvu se, ale jinak se na mne těšte ve středu :) Přeju klidné pondělí - jestli to je vůbec možné! 

4 comments:

  1. Přeju brzké uzdravení. :-) Mně vždycky pomůže zázvorový čaj s citronem. Takže doporučuji.
    Ve Vídni si to moc užij, já se tam chystám příští víkend a hrozně se těším. :-))

    ReplyDelete
  2. vincentku nesnáším, ale je asi zdravá, užij si Víden je krásná přes advent

    ReplyDelete
  3. Jééé, se Cindy jsem začínala :D Taky na něčí doporučení z diskuze :)
    Box mne docela láká, zatím jsem zkoušela jen fitbox a z hodiny jsem odcházela strašně zklamaná :(...
    O té vincentce slyším prvně (že tak pomáhá na krk :), děkuji za tip, musím vyzkoušet, taky na mě něco leze :(...Každopádně brzy se uzdrav!
    A vánoční Vídeň si užij, těším se na fotky. My se tam chystáme v sobotu :)

    ReplyDelete
  4. Ty perníčky vypadají úžasně a vánočka... mňam :)

    ReplyDelete